2/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit változtass az étkezéseden, hagyd el a cukrokat, túl sok szénhidrátot, lisztet. Szóval egy kicsit fogyhatnál zsírból :) mellé nyugotan tornázatsz, erősíthetsz, azzal csak meggyorsítod. De egyébként nincs rajtad sok felesleg, de ha kicsit vékonyabb lennél nekem jobban tetszene, viszont azt csináld ami neked teszik!:)
3/7 anonim válasza:
Mivel nő vagy én a fogyást ajánlom neked. Mondhatnám hogy rádfér az erősítés, izomnövelés, de azt annak a tudatában tedd hogy akkor nem fog csökkenni a testzsírod, sőt növekedni fog, igaz megfelelő étkezéssel nagyon minimális lesz.
De a zsírvesztés rövidebb idő alatt fog hozni neked szebb alkatod, de ezt se akard túl gyorsan maximum heti 1kg legyen a cél.
4/7 anonim válasza:
jó testalkatod van,picit izmosodj szerintem,bomba lenne :)próbálj ki vmi tornát
5/7 anonim válasza:
Ez szülés utáni fotó? Tornázz és ne egyél édességet,be fog válni.
6/7 anonim válasza:
Erősíts és figyelj az étkezésedre.
7/7 anonim válasza:
Hízz egy kicsit, szerintem jól állna!:-) 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!