Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Először fogyjak vagy erősítsek...

Először fogyjak vagy erősítsek is közben?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék fogyni egy 8-10 kilót és nem tudom hogy erősítsek is közben vagy először csak kardiozzak.Igazából nemvagyok kövér de mindenhol van egy kis zsírréteg, főleg a hasamon,karomon meg popsin.ha felüléseket csinálok meg fekvőtámaszt attól a lemegy a hasam és eltűnik a zsír vagy csak a kardiotól?eddig azt vettem észre hogy e felüléstől soha nem lett kisebb a hasam.

A másik kérdésem meg az,hogy a vádlim az elég vastag és csak izom.formásnak formás de engem nagyon zavar hogy ilyen "férfiasan izmos" és vastag,szóval hogytudnám eltüntetni onnan az izmot,hogylehet izomból fogyni?Köszönöm előre is a válaszokat!

2011. dec. 28. 20:21
 1/6 dirtboy ***** válasza:

dönts el te hogy akarsz e fogyni,ha akarsz akkor ne kardiót alkalmazz hanem aerob-ot és kell hozzá szálkásító diéta és minimum saját testsúlyos edzés sem árt izomvédelemre.

a felülés nem szálkásít jól tudod.

helyi zsírégetés nincs.

a vádlid szerintem teljesen jó,örülj neki hogy formás,attól hogy lány vagy nem kell pálcikának lenni a lábadnak,az a jó ha szép nagy a lábikrád.

2011. dec. 28. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
erősíts is, igen, de felülés és fekvőtámasz nem elég. kardió is jó egyébként szálkásításnál, a lényeg a kalóriaégetés. a vádlid hagyd békén, tuti nincs vele baj, egyébként sem tehetnél mást, mint várni hogy elsorvadjon az izom.
2011. dec. 28. 20:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)hát azt szoktam csinálni hogy kb 2naponta erősítek kb fél órát.has,kar,comb,fenék,hát(szóval próbálok mindent erősíteni)utána bekenem magam zsírégető géllel ott ahol tényleg van mit égetni,betekercselem magam és fél órát intenzíven biciklizem.a leggyengébb fokozaton viszont gyorsan és folyamatosan ugyanazon a tempón.szépen felis megy a pulzusom, ott ahol tekercs van ott nagyondurván leizzadok, de máshol is.az étrenden annyit változtattam hogy a fehér lisztet meg a cukrot azt teljesen kizártam.és semmi zsíros kaja.késő este pláne nem.rengeteg vizet iszom és infraszaunázni is szoktam.de sokszor nincs időm egy óra edzésre.és most inkább a fogyásra szeretnék ráállni és nemtudom hogy ahoz feltétlenül kell e 2naponta erősítenem.vagy hogy az segít-e a fogyásban.és az ha mondjuk fekvőtámaszt csinálok attól milesz a karommal.mert sajnos örököltem a karomat és tényleg nagyon husi.és nemakarom hogy mégnagyobb legyen...:Delég izmos amúgy ugyhogy nemszeretném ha mégizmosabb lenne,csak a zsír menjen le mindenhonnan
2011. dec. 28. 21:03
 4/6 dirtboy ***** válasza:
a tekercselésnek semmi értelme,azon a területen többet izzadsz és kész,az meg csak vízveszteség semmi több.
2011. dec. 28. 21:10
 5/6 dirtboy ***** válasza:
az /erősítés/ nem azért kell hogy fogy hanem azért hogy minél kevesebb izmot építsen le a tested,plusz kéne 3g/tskg protein is szintén izom védelemre.
2011. dec. 28. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
persze, nem fogok attól fogyni.de szebb lesz a bőröm és méregtelenítésnél jó ha minél többet izzad az ember mert ugye a méreg is kijön
2011. dec. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!