Mit sportoljak, mit erősítsek, hogy elérjem az álom alakot? (képek)
Szia.Nos, azt verd ki a fejedből, hogy pontosan ugyanolyan alakod lehet, mint amit valahol látsz.Hasonló talán ha a genetikád olyan, mint a képen látható hölgyé.(Egyébként szerintem nem sokban tér el).
De miért is kellene ugyanolyan?Még az is lehet, hogy nála sokkal szebb, formásabb alakot tudsz elérni.
Mindenki testéből ki lehet hozni a maximumot ami nagyon szexi lehet, de ne akarjunk teljes egészében hasonlítani valakire.Nem vagy kövér, szerintem csak formálódnod kell, hogy itt-ott izmosabb, definiáltabb legyél.
Edzőterembe mennék súlyzós gyakorlatokat végezni.
Hidd el nem leszel tőle túlgyúrt nagydarab, sok nő ezért nem fogja meg a súlyzót.Kérdezz csak meg bármilyen testépítőt mennyire örülnének ha egy kis súlyzózástól máris nagyok, izmosak lennének!De ez rengeteg év és kitartó munka eredménye.Még férfiaknál is.
Tehát bátran a súlyokkal, hogy formásabb legyen a karod, vállad, combod.Hasra pedig nagyon sokféle hasizomgyakorlat van, amitől szép formás lesz.Az alapok jók, zsírt égetned nem kell, ugorj neki és formálódni fogsz.Konkrét gyakorlatokkal tele van a net.Ami legjobb popsira és combra az a guggolás és kitörés pl,hasra gondolom nem kell írnom, kar, váll, hát meg egy kis súlyzózás,arra is találhatsz gyakorlatokat szinte bárhol.Kitartás és meglesz az eredmény.
egyet értek az elsővel,már most is bomba vagy de ezt még fokozhatod konditeremben való edzéssel és megfelelő étkezéssel.
Toldi Zsuzsannát nem rég választották meg a legszebb testű nőjének és bizony ő is súlyokat emel nem csak futkározik.
úgyhogy edzőteremre fel és hajrá.
egy kis ösztönző: [link]
GreenTea
Én is a súlyzós edzést javasolnám, illetve a képeidet láttán magamat :P
Nincs az az álom alak olyan messze. Nem tudom mennyire vagy otthon az edzésben (bár gondolom sportoltál), de ha gondolod szívesen segítek, ha írsz.
GreenTea
Nyuszi: Én csak magamat ajánlottam egy a képek alapján nagyon szép lánynak. Mi ebben olyan rossz? :)
Kérdező: Valamiért nem tudok neked privátot írni, úgyhogy itt érdeklődök. Miért a régi képeket tetted fel újra? Hogy állsz az edzéssel, étrenddel?
GreenTea
Magunkon a legnehezebb észrevenni a változást. Ha izmosabbnak látod a hasad, akkor valószínű az is. Hajrá, csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!