Mit sportoljak hogy izmosabb legyek (19/L)?
Teljesen átlagos testalkatom van.Nincs rajtam egy deka felesleg sem max a hasamon fél kiló de nagyon tunya vagyok.
Szeretnék egy kicsit izmosabb lenni meg erőnlétet javítani.
Arra gondolta hogy elmegyek futok egy héten 3x súlyzózok és felülésezek bár a futásban nem tudom mennyire lenne kitartásom és hogy milyen mértékben kéne elkezdenem ezeket.
Ajánlanátok valami egyebet??Vagy valami edzéstervet?
Köszi előre is 19/L
Kevéssé szerencsés a "sztárok" edzésterveit és -módszereit nézegetni. Egyrészt szerintem a lányka edzése a konditeremben feleslegesen szétaprózott, túlagyalt, nem hatékony, és messze elmaradott a valóban korszerű edzésmódszerek mögött, tehát olyan, mint ahogyan a legtöbben edzenek, és ahogyan a személyi edzők edzetnek manapság. Másrészt, abban biztos lehetsz, hogy neki van mit a tejbe aprítani, hiába minden, ez egy nagyon drága ipar.
Bocsáss meg a feltételezésért és a negatív felhangért, de nem fogsz edzeni. Kétféle út állna előtted: A drága és gyors, illetve a lassú de olcsó. Az elsőhöz nincs pénzed, a másodikhoz nincs türelmed, és egyikhez sincs kitartásod és szaktudásod.
Ha van kedved és igényed győzködni az ellenkezőjéről, kíváncsian várom!
(provokállak)
"A drága és gyors, illetve a lassú de olcsó."
Tényleg annyival hatékonyabb (=gyorsabb) ugyanazt személyi edzővel elérni, mint nélküle? Kissé szkeptikus vagyok, főleg olyanok esetében, akik eddig nem nagyon sportoltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!