Hogyan lehet tartósan normális súlytartományba maradni?
Gyümölcsöt pont hogy nem sokat kéne enni diéta idején!
Húst, halat, tojást és zöldséget kell ilyenkor enni, és csak egy nagyon kevés gyümölcsöt.
Igazából mikor elkezdesz fogyózni, akkor rá kell jönnöd arra, hogy amiket eddig ettél, hiába finomak, nem azokra van szüksége a szervezetednek. Plusz hozzá kell szoknod a sporthoz. Amit nem csak akkor kell csinálni, mikor fogyni akarsz, hanem állandó jelleggel.
És ezután is egészségesen enni, és néha enni olyan dolgokat, amiket csak az ízükért fogyasztasz.
Ha megeszel heti 1-2 péksütit vagy csokit, de a kajád alapvetően rendben van, és mozogsz is, akkor biztos hogy nem fogsz hízni. Meg hát a napokban nyomtam be egy Kit Katot, reggeli és ebéd közt. Hát mit mondjak. Annyira nem is volt jó.:)
Ezt nevezik életmód váltásnak.
(Pl nekem most új céljaim vannak a feleslegem leadása után. Voltam kirándulni egy napot külföldön. Régen biztos, hogy vittem volna egy csomó szendvicset, valami sósat, egy kis édeset. Mert ez lett volna a legpraktikusabb. Ehelyett vállaltam, hogy a diétás kajámat (nem fogyós, csak diétás) bedobozolom, és azt ettem)
Hát pedig ha nem tudsz lemondani arról, hogy folyton azt egyél amit akarsz, akkor mondj le arról hogy jól nézz ki.
Ezért lenne jó, ha egészségesen akarnál táplálkozni. Meg kéne találni azokat a kajákat, amik finomak, és gond nélkül lehet fogyasztani őket. Mert vannak ilyenek. Nem csak egy süti lehet finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!