Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire lesz hatásos ha...

Mennyire lesz hatásos ha ezeket eszem? 5 kg-ot szeretnék fogyni max.

Figyelt kérdés

A napi étkezésem ebből állna:

Reggel pár szelet puffasztott búza ketchuppal és paprikával.

Ebédre paradicsomleves kevés tarhonyával.

Vacsorára pár puffasztott búzaszelet.

+ zöldségek, gyümölcsök.

Plusz pár dl citromos víz, néha 1-2 szelet citrom.

Ez használna? Eddig mértéktelenül ettem...

2009. nov. 13. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig mindent össze-vissza ettél, akkor biztos használna. De nem túl egyhangú ez? Minden nap ugyanezt akarod enni vagy ez csak a mai menü? Vegetáriánus vagy?

Szerintem a reggeliből hagyd ki a ketchup-ot, egyél helyette zsírszegény túrót és paradisolat. Ebédre nem ártana egy kis hús és a tarhonya sem túl jó, helyette jobb lenne a burgonya vagy a rizs.

2009. nov. 13. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nekem ezt kéne ennem, akkor inkább nem is ennék. Miért nem választasz vmi finomabb étrendet, annyi diétás recept van a neten, és akad köztük nagyon fincsi is.
2009. nov. 13. 14:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Vegetáriánus vagyok. Igazából ha nem eszek 1 hét alatt lemenne 3 kg minimum. Szóval ezt csak 1 hétig akarom csinálni.

Köszi a válaszokat!

2009. nov. 13. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:

egy hétig?????

utána visszaállsz a zabálásra????

Na, ezzel tényleg sokat érsz....

2009. nov. 13. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

úgy értem, hogy lemegy a 4-5 kiló, de utána vissza is hízod.

Én tudok neked jobbat ajánlani, csak egy hónapig tartana és utána tudnád tartani a súlyodat.

Mindig is csodálkozom, hogy egy vegetáriánus hízik....

én amikor az voltam, tök egészséges és vékony voltam (mondjuk most is az vagyok, de már húst is eszek).

Örökre hagyd el a cukros nasikat, a chipseket és tuti soha sem lesz súlyproblémád!

(egyél néha diabetikus csokit, arra azok is jók)

2009. nov. 13. 18:55
 6/6 anonim válasza:
Egyél értelmes kaját. megőrülök amikor valaki fogyózás címszóval puffasztott nyavaját eszik, az semmi, egyél változatosan mindent, húst, zöldséget, gyümölcsöt és mozogj mellette. ennyi!
2009. nov. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!