Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Ma elkezdtem fogyózni.Reggel ettem egy almát,később egy banánt.Ebédre zöldségsalátát,megittam kb. 2 liter vizet.És most iszonyatosan fel vagyok fújódva,és nagyon fáj a fejem is.Mitől lehet ez?2013. okt. 21. 14:51
1/6 anonim válasza:
Ez sok mindentől lehet.Az alma savat csinál, a zöldségek alapon felfújnak, gondolom hirtelen visszavettél a kalóriákból és ezt megérzi a szervezeted, talán ezért fáj a fejed. A sok vízfogyásztás sztem jó,az mindenképpen kell.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk, hogy túl keveset eszel. Ez nem fogyókúra hanem koplalás ami pont amiatt nem szokott működni, mert az általad leírt tüneteket produkálja.
Próbálj meg helyesen táplálkozni, mert amit eddig ettél nagyon távol áll az egészséges fogyáshoz vezető helyes táplálkozástól.
Rengeteg cukor, semmi fehérje....
Gondold újra.
3/6 A kérdező kommentje:
De a koplalás egyenlő az éhséggel nem? Én viszont egyáltalán nem vagyok éhes.
2013. okt. 21. 15:38
4/6 anonim válasza:
Nem egyenlo. A koplalas inkabb az ehezessel egyenlo, amihez az ehsegerzetnek nem sok koze van. Amikor koplalsz, akkor megvonod a szervezetedtol a szamara legfontosabb es alapveto mukodesehez szukseges tapanyagokat (pl. feherjek, zsirok, rostok, vitaminok, aminosavak stb.). Ekkor a tested elkezdhet visszabb venni a fogyasztasbol, felelni a konnyen elerheto energiaforrasokat (izmok, a zsirt nehezebb elerni), es ilyen tuneteket is generalhat, mint esetedben, hiszen nem kapja meg azt, amire szuksege van.
5/6 A kérdező kommentje:
Ès ez ellen mit tudnék tenni?
2013. okt. 21. 15:52
6/6 Vörösnefelejcs válasza:
Gyerekkoromban nagyanyám állandóan mondta, hogy alma után ne igyak vizet. Egyszer kipróbáltam, baromira felfújt.
A gáz elvben mindig az elégtelen emésztést jelzi. Nem vagy hozzászokva ennyi rosthoz.
Az a helyzet, hogy ezt így nem lehet csinálni, egyél rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!