Nagy probléma, hogy diétázok, de most este negyed 9-kor megettem kb 40dkg salátát?
Nem hinném. Én most épp a salátámat eszem, s minimum 2-ig fent leszek... Ilyen kisebbfajta, szolid, 400 kalóriás cucc, sosem voltam jó a lightos salátákban :D
Éhes voltam, azért eszem. Olyankor az evés a legjobb, akármit is mutat az óra.
Tuti nem ez lesz a fogyásom kerékkötője.
A tengeri dolgokban kevés a zsír? Érdekes, mert fontos zsírforrásunk lehetnének a tengeri állatok, elvégre igen jó arányban tartalmazzák az omega3:6-ot.
De meg lehet nézni milyen jó a kevés zsírevés: volt ám zsírcsökkentés a kamu szakértők tanácsai szerint, rohamosan elkezdett növekedni az elhízottak és a szívbetegek száma.
Meg egy saláta (növény) zsiradék nélkül csak félig-meddig étel. Zöldségeket zsírral (hússal) eszünk.. a zsír vált ki epe összehúzódást és megfelelő emésztő enzim szekréciót. Persze lehet üresen is salátát enni, de ez lenne az alapelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!