Kb 30 kilót szeretnék leadni. Hogyan csináljam? Segitségeteket kérem.
Én 33 kilótól szabadultam meg. Lassan,de biztosan.
A titok egyszerű.
Egészséges étrend, és rendszeres sport.
Nem eszem kenyeret,csökkentettem az adagomat. Áttértem a hal, lazac, csirkemellre, zöldségekre, barna rizsre. Hetente 6 alkalommal 1-2 órás edzés ami egyik nap csak cardió a másik nap súlyzós edzésből áll.. Igaz, majdnem 2 év kellett, de tartós maradt és a lényeg a bőröm is tudod a fogyással együtt regenerálódni.
Még valamit. Én évek óta fogyókúrázom, de sosem sikerült, mert a finom ételek hiányoztak. Mivel mindig azt mondták hogy erről és arról mondj le, így hamar elment a kedvem az egésztől. Így a következőt tartom be, és bevált.
1. Először agyban döntöm el, hogy fogyni akarok.
2. Nem eszem édességet, kenyeret, tésztát, de amikor olyan napom van hogy majd meg bolondulok egy csokitól annyira kívánom, akkor nem vonom meg magamtól. Akkor eszem egy kis kocka csokit. Nem többet csak annyit, hogy az örömérzés meglegyen.. Azt vettem észre, hogy mivel nem tiltott, így egyre ritkábban kívántam meg. Ma már ott tartok hogy jó ha havonta egyszer megeszek 2-3 kis kocka csokit..(pedig nagyon édesszájú voltam)
Szval ha fogyni akarsz akkor felejtsd el a tablettákat,italokat, és a 90 napos fogyásokat.. AGYBAN dől el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!