Hogyan csinaljam a meregtelenitest? (keseruso)
Fogyokuramat elrontottam 4 nap folyamatos kajalassal es ma eleg rosszul vagyok.
egyebkent nathas vagyok es 3 napig itthon vagyok, ezert szeretnek csinalni egy meregtelenitest majd utana ujra nekiallok fogyokurazni.
vettem 100g keserusot, azt szeretnem felhasznalni, de nem tudom hogy milyen adagban, hany napig?
nem szedek gyogyszert, mielott irnatok hogy ha beteg vagyok ne csinaljam!
van meg itthon mate tea, csalantea, fekete tea.
hogyan csinaljam?
1. Olyan nincs, hogy "elrontottad a afogyókúrádat", ha pár napig nem tartottad be, akkor ezentúl folytasd, semm gond sem lesz belöle.
2. Remélhetüleg a "fogyókúra" nem KÚRA, hanem életmódváltás, másként semmi értelme. Az nem jó módszer, ha egyes ételeket letiltasz, hanem ha odafigyelsz, hogy ne egyél túl sokat olyasmiböl, amiben sok a kalória. Ha letiltasz bármit is, akkor garantált, hogy utána visszahízod a dupláját.
3. A keserüsó igen erös hashajtó, attól NEM "méregtelenítesz", hanem csak tönkreteszed a szervezetedet. Ha méregteleníteni akarsz, iktass be egy zöldség-gyümölcsnapot, de ez a maximum.
A méregtelenítés annyit jelent, hogy SEGÍTED a máj/vese munkáját azzal, hogy egy napig nem eszel olyasmit, ami megterheli és közben elegendö folyadékot fogyasztasz, hogy a méreganyagok kiválasztása könnyebben megtörténhessen.
Mellesleg ha vesét/májat eszel, az nem segít - a szervezet számára ugyanolyan fehérje, mint bármi más:):) (Tudom, hogy hogyan értetted, de nem tudtam kihagyni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!