Nagyon szomorú vagyok, kéne a segítség. Hogyan csináljam?
Hagyd abba amit csinálsz! Igen ,tudom, hogy most is a zsírosbödön van az öledbe.
Viccen kívül: csökkentsd a szénhidrátot és sportolj.
Pl: szálkásító étrend.
Egy év alatt sehogy. Tönkremenne a veséd, ez az jelenti, hogy nagyon beteg lennél életed végéig.
Több év alatt lehetne lefogyni ennyit, úgy, hogy a szüleid és a háziorvosod is segít. A doki megnézi, nem valamilyen betegség miatt híztál-e meg, és javasol étrendet a szüleidnek (hiszen ők vásárolnak, ők etetnek téged). Emellett a doki folyamatosan ellenőrzi, nem ártalmas-e neked a diéta.
NE ITT KÉRJ TANÁCSOT!!! Nagyon nagy hiba lenne megfogadni olyan, amit alapos vizsgálat alapján javasoltak és nem szakemberek!!!
Esetleg leírnád, mit ettél tegnap és ma, és abból mennyit? Kíváncsi lennék, sokat eszel-e. Azt is írd le, hogy mit ittál és mennyit.
1 válaszólónak: nyugodtan csöndbe maradhatsz,hisz nem èn ettem legyet!
2 válaszolónak: tegnap: 2 vajaskenyèr,2 turistás bagett újhagymával. Több mint 2,5l vizet ittam meg 0,5l teát ittam. Ma meg 2 turistás bagett újhagymával, rántotthús (1szelet) rizzsel,hasábburgonyával,cacikivel ( nem jut eszembe hogy hogy írják). Kb 3l vizet ittam 1,2l teát 3,l kólát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!