Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Ez igy működhet?

Segítség! Ez igy működhet?

Figyelt kérdés
Az elmúlt majdnem félévben anorexiábol átfordultam zabálásba. Felszedtem kb 20 kilot. A kérdésem az lenne, ha karácsonyig (9hét) csak brokkolit eszem hussal és minden nap mozgok lehetséges hogy leadjak 15-20 kilot vagy hiába hiztam gyorsan lassan fogom lefogyni? Nagyon el vagyok keseredve :(
2013. okt. 20. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Vissza az anorexiába! Éljen! Menj inkább orvoshoz, aki segít a problémádon és keress egy egészséges diétát.
2013. okt. 20. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
nem szeretnék visszaesni csak visszafogyni utána egészségesen étkezni tovább
2013. okt. 20. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Én csak 10 kg szeretnék addig leadni, de még úgy is elég reménytelennek tűnik, hogy az elmúlt kevesebb mint 4 hétben 6 kg-t fogytam...

20 kg-t kizárt, hogy addig leadj, még akkorsem ha egyáltalán nem eszel semmit. Arról nem beszélve, hogy mi lesz karácsonykor? Gondolom újra bezabálsz.

Előbb kellett volna gondolkodni. Tetszik tudni karácsony minden évben szokott lenni.

2013. okt. 20. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hogy elvagy keseredve, nagyon sok a 20kg plusz így hirtelen. Szerintem is szakemberhez kéne fordulnod, mert a szélsőséges diétákkal csak tönkreteszed a szervezeted. Elképzelhető hogy lelki okok is állnak a háttérben, a zabálás egyik fő okozója általában. Utána a kétségbeeséstől jön a bulémia, anorexia,ami egy ördögi kör, így sosem fogod jól érzeni magad a bőrödben.Csak okosan, tudatosan érhetsz el hosszú távú sikert. :)
2013. okt. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!