Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez működhet?

Szerintetek ez működhet?

Figyelt kérdés

Ez így jó lenne?

OLvastam, hogy egy 15 éves fiú úgy fogyott 20 kg-ot 9 hónap alatt, hogy reggelire, ebédre, azt evett amit akart, de 14:00 után már semmit.

Azt szeretném kérdezni, hogy ez nem káros a szervezet számára hogy ilyen hosszú ideig nem jut tápanyaghoz? És ez működőképes lehet sport mellet?

F/17 186/85.

itt a cikk:

[link]

2012. okt. 13. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló fogyót csinált a legjobb barátom, csak egy kicsit kevésbé brutálisat. 16:00ig bármit, utána kizárólag gyümölcsöt. Próbáld ki szerintem, neki nagyon jól bevált.
2012. okt. 13. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem fog a szervezetem kiehezni es nem okoz kart egy fejlodo szervezetben?
2012. okt. 13. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy napi 2 kiló gyümölcsöt megeszel? Nem :p

Amúgy meg, persze, fejlődő szervezet, majd lefogysz később.. ahha, olyan szétszaggatott, striás lesz a bőröd, petyhüdt és kitágult, hogy életed végéig zavarni fog.. 1-2 év alatt le kéne dobnod 5-öt, de inkább 10-et, én csak javasoltam egy fogyókúrát, de futhatsz is napi 2 órát ..

2012. okt. 13. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha a koplalást az elejére teszed, mert különben lehet, hogy rosszul fogsz aludni.

[link]

2012. okt. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!