Ez így működhet?
Figyelt kérdés
Maradt rajtam pici felesleg szülés után. Nem szoptatok nincs tej. :-( Ha 1hónapig akár úgy,hogy 1nap csak gyümölcs meg víz,másnap víz ,joghurt, utána főzelék,víz naponta variálva, vagy 1napi reggeli alma -müzli szelet vagy müzli joghurttal,ebéd hal vagy csirke vagy főzelék, vacsi alma vagy joghurt magába naponta variálva 1hónapig,meg 15perces program a futópadon ha megszoktam emelném30percre meg mikor jóidő van úszni strandom meg séta manóval...ezekkel sikerülhet? Pici miatt nem tudok szabadban futni meg időm se lenne itthoni teendők mellett amit este tudok csinálni hisz 3,5hónapos,de kissebbnek is alig szinte nem alszik nappal. Így Futópad is este ha pöttöm alszik. Előre is köszi,remélem érthetően írtam le.2012. jún. 25. 01:20
1/2 anonim válasza:
Kicsit zavaros... Étkezz változatosan, egyél naponta 4-5 alkalommal, de kisebb adagokat. Ami a futást illeti, heti 3 edzés már jó, ha bírod, lehet többször is.
2/2 anonim válasza:
A kaja nekem se tiszta. A lényeg, hogy ne kevés étellel akarj fogyni, mert az nem zsírból fogyás. Étkezz változatosan, 4x-5x naponta, fehér húsokat, és kerülj minden lisztes és cukros ételt. A futópadon meg inkább sétálj gyors tempóban futás helyett 40 percet, az való zsírégetésre, nem a futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!