Ez tényleg működhet?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől kaptam, azt mondta ő ezzel fogyott 10 kilót, nekem kb 5 kilótól kellene megszabadulnom.
Természetesen nem egymás után enni mindet. :) Vagy ez vagy az.
Reggeli 7kor
*teljes kiörlésű kenyér
*croissant
*joghurt
Tízórai 10kor
*gyümölcs
*zabpehely
*puffasztott rizs
Ebéd 13kor
*párolt zöldség
*párolt hús
*főzelékek, teljes kiörlésű kenyérrel
Uzsonna 16kor
*gyümölcs
*zabpehely
*puffasztott rizs
Vacsora 19kor
*joghurt
*gyümölcs
*teljes kiörlésű kenyér
2011. jún. 3. 15:13
1/7 anonim válasza:
Reggeli: szénhidrátfélék, gyümölcs, de no lisztes cuccok.
Ebéd: fehérje, zöldségek
Vacsi: fehérje, fehérje, fejérje.....
Sok aerob-kardio mozgás.
2/7 anonim válasza:
Ez igy működik, némi mozgással egybekötve. Lényeg, hogy kb. 3 óránként meg legyenek az étkezések és figyelj a mennyiségre. Bár magában teljes kiőrlésű kenyeret nem tudom mi értelme van enni.
3/7 A kérdező kommentje:
A mozgás az mindenképp megvan. :) A nővéremmel mindennap csinálunk valamit. (futás, biciklizés nyáron úszás)
2011. jún. 3. 16:05
4/7 anonim válasza:
Uzsira és vacsorára már ne egyél szénhidrátot(zabpehely,tk kenyér) Inkább fehérjét,pl sovány túró.
5/7 anonim válasza:
működHET, de valószínűbb, hogy nem fog.
6/7 A kérdező kommentje:
19:14
Azt is leírnád, hogy mért nem?
2011. jún. 4. 08:36
7/7 anonim válasza:
12 órás éhezés éjszaka. Naponta egy étkezésedben van fehérje. Este is csak szénhidrátot eszel, pedig akkor pont nem kéne. Ha nem vagy ez vagy az lenne, hanem minden amit itt leírtál, avval is éhen döglenék legkeményebb diétámban is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!