Jelentős súlyt kell fogynom, így működhet?
Reggeli : teljes kiőrlésű kenyér
Tízórai :gyümölcs
Ebéd : főtt étel
Uzsi :gyümölcs
Vacsi :korpovit keksz
Nem egészen jó. Délután széhidrát helyett fehérjét egyél. Sovány túró, natúr joghurt, sovány hús, hal, tojás. Korpovit keksz nem vacsorára való, hanem ha rád tör a farkaséhség, vagy csak valami ehetnéked támad, akkor elrágcsálsz egy-két darabot. De vacsorára nem jó. Reggel a kenyérhez egyél sok zöldséget és egy pohár tejet. Vacsira is egyél zöldségeket a fehérje mellé. Ha lehet, uzsira is valami fehérjét egyél a gyümölcs helyett.
Nincs cukor, finomliszt, bő olajban sült dolgok, gyorséttermi kaják, cukros löttyök, csoki, süti stb.
Heti 4-5 alkalommal valami mozgás.
Eléggé elnagyolt, legalábbis remélem, hogy nem szó szerint értetted.
Reggelire kell a teljes kiörl. kenyér, de kell hozzá sonka, sajt, és ami a legfontosabb, nyers zöldségekből sok, és többfajta. Ezekkel kell jóllakni, a szendvics csak kiegészítés (de meg kell enni!).
Ebéd: nem részletezted. Lehet úgy, hogy bármit megeszel, de keveset, és lehet úgy, hogy zöldséget eszel hússal, viszont jól tudsz lakni. Túrós tésztával viszont nem lakhatsz jó. Melyiket bírod jobban, ha mindenből eszel egy kicsit, de sosem eleget, vagy mindig jóllaksz, de nem ehetsz meg bármit?
Vacsi: na ezt felejtsd el, 2 db keksz nem vagyora, hanem koplalás, fél csomagot meg nem lehet megenni, hízlal és egészségtelen. Fehérje (hús, tojás, sajt, sonka) salátával.
Tilos: fehér liszt, finomított cukor, minden, amiben ezek vannak, banán, mindenféle üdítő (100%-os is), gyorskaja.
Első vagyok.
Igen, legyen tízórai is és uzsonna is. Tízóraira jó a gyümölcs, délutánra meg valami fehérje. Én fél csomag sovány túrót szoktam enni, amit natúr joghurttal keverek össze. De ha más nincs, jó a gyümölcs is uzsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!