Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jelentős súlyt kell fogynom,...

Jelentős súlyt kell fogynom, így működhet?

Figyelt kérdés

Reggeli : teljes kiőrlésű kenyér

Tízórai :gyümölcs

Ebéd : főtt étel

Uzsi :gyümölcs

Vacsi :korpovit keksz

2010. júl. 26. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem egészen jó. Délután széhidrát helyett fehérjét egyél. Sovány túró, natúr joghurt, sovány hús, hal, tojás. Korpovit keksz nem vacsorára való, hanem ha rád tör a farkaséhség, vagy csak valami ehetnéked támad, akkor elrágcsálsz egy-két darabot. De vacsorára nem jó. Reggel a kenyérhez egyél sok zöldséget és egy pohár tejet. Vacsira is egyél zöldségeket a fehérje mellé. Ha lehet, uzsira is valami fehérjét egyél a gyümölcs helyett.

Nincs cukor, finomliszt, bő olajban sült dolgok, gyorséttermi kaják, cukros löttyök, csoki, süti stb.

Heti 4-5 alkalommal valami mozgás.

2010. júl. 26. 18:51
 2/7 ameoland ***** válasza:
Én amikor 25 kg-ot fogytam le 2 hónap alatt,nem ettem kenyeret,tésztaféléket,mellőztem minden cukrot,amit csak tehettem.Ha fogyókúráznod kell,és méghozzá jelentősen, ne arra az időre fogyókúrázz,amíg leadod a bizonyos kg mennyiséget,hanem életmódváltás kell.Annyit jelent, hogy ha leadtad a lefogyni kívánt fölösleges kilogrammokat, akkor utánna ehetsz olyat,amit a fogyókúra alatt nem ettél volna..pl:kenyeret.Próbálj meg lassanként kevesebbet enni a megszokottnál,és változatos legyen az étrended!
2010. júl. 26. 19:34
 3/7 bubuzéla ***** válasza:
Nem írsz mennyiségeket, nem írsz testzsír%-ot, lenyegében semmit nem írsz, így erre nem lehet válaszolni normálisan. Ez kb ilyen: "Én most ettől jelentősen izmos leszek?: heti 3 súlyzó, rizs, meg csirke, meg porok" Hú ettől aztán okosabbak lettünk. :D
2010. júl. 28. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Eléggé elnagyolt, legalábbis remélem, hogy nem szó szerint értetted.

Reggelire kell a teljes kiörl. kenyér, de kell hozzá sonka, sajt, és ami a legfontosabb, nyers zöldségekből sok, és többfajta. Ezekkel kell jóllakni, a szendvics csak kiegészítés (de meg kell enni!).

Ebéd: nem részletezted. Lehet úgy, hogy bármit megeszel, de keveset, és lehet úgy, hogy zöldséget eszel hússal, viszont jól tudsz lakni. Túrós tésztával viszont nem lakhatsz jó. Melyiket bírod jobban, ha mindenből eszel egy kicsit, de sosem eleget, vagy mindig jóllaksz, de nem ehetsz meg bármit?

Vacsi: na ezt felejtsd el, 2 db keksz nem vagyora, hanem koplalás, fél csomagot meg nem lehet megenni, hízlal és egészségtelen. Fehérje (hús, tojás, sajt, sonka) salátával.

Tilos: fehér liszt, finomított cukor, minden, amiben ezek vannak, banán, mindenféle üdítő (100%-os is), gyorskaja.

2010. júl. 29. 09:24
 5/7 A kérdező kommentje:
És a tízórai ,uzsonna mi legyen ? Legyen egyáltalán ?
2010. júl. 29. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen, legyen tízórai is és uzsonna is. Tízóraira jó a gyümölcs, délutánra meg valami fehérje. Én fél csomag sovány túrót szoktam enni, amit natúr joghurttal keverek össze. De ha más nincs, jó a gyümölcs is uzsira.

2010. júl. 29. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2010. júl. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!