Vajon ez így működhet?
Működni működik, de nem tudom, vajon mennyire terhelem meg vele a szervezetem...
Nyaraláskor felcsúszott 2 kiló, habár nem az miatt, hanem eleve van vagy 20-25 kg felesleg rajtam, drasztikusan nekiálltam fogyókúrázni.
5 napja, minden második nap eljárok futni (egyelőre 1700 m).
Étkezésem az Actimel, görög joghurt, kevés gyümölcs, tökmagban merül ki, valamint minden második nap a du vacsi fehérjében gazdag (pl: tonhalkonzerv sós lében, +2 teljes kiőrlésű mini pirítós, 6 koktélparadicsom)
Reggel 1 Actime + 1 Görög
Ebéd: vagy gyümi, vagy a Reggeli
Vacsora: 1 Actimel + tökmag vagy 1 Actimel és a fenti kajához hasonló
5 nap alatt lement 2,5 kg, de gondolom van benne víz is, habár a napi 3 l folyadék megvan.
Szerintetek követhetem ezt a módszert?
Nagyon nem ajánlom.
Éhezteted a szervezeted. Nem csakhogy nem is zsírból fogysz, hanem izomveszteség az a 2,5 kg inkább, de ráadásul ha majd abbahagyod, és megint normálisan kezdesz enni, dupla annyit szedsz vissza.
Tudom, miért csinálod ezt, én is voltam ilyen helyzetben. De ezt így nem lehet, rendesen kell enni, hidd, már sikerült 10 kilót fogynom:)
Egyébként nem tanácsolom azt a sok actimelt, olvasd el mi van benne... szerintem egyáltalán nem egészséges.
Az előző nem "normál étkezésemhez" semmiképpen nem térek vissza, az biztos. Hanem majd fokozatosan gondoltam, hogy visszaépítem az ételeket, de csakis az egészségeseket, valamint néha a fenti menüt is beiktatnám.
Annyira nem tűnt nekem rossznak az Actimel, miért nem jó?
Milyen módszerre, hogyan sikerült 10 kg-tól megszabadulnod?
Actimelben sok a cukor szerintem, de ha jobban érdekel, ezt találtam: [link]
lejjebb írnak az összetevőiről.
Konkrét módszerem nem nagyon volt, elkezdtem tudatosan étkezni.
Reggelire zabpelyhet eszek /de ízesítetlent, szóval rendeset,általában banánkarikákat teszek bele, hogy jobb íze legyen/ lassan emésztődik meg, ezért sokáig nem leszek tőle éhes /ez iskolaidőben nagyon jó volt/, igyekszem úgy csinálni, hogy reggel egyek a legtöbbet.
Ebédre hal, csirke, zöldség, főzelékek.. vacsorára meg van, hogy csak joghurtot eszek, gyümölcsöket, vagy ugyanazt mint ebédre.
Elkezdtem én is futni járni, az a legjobb ha időre futsz! 20 perccekkel kezdtem, most már 1 órát szoktam.
Igazából semmi trükk, vagy valami nagy titok nincs az egészben, csak figyelj oda mit eszel :) a nagy része a kaján múlik.
Egyébként 15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!