Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok, megtetszettem egy 19 éves emo csajszinak, de én nemvagyok emo, vajon működhet a dolog köztünk?
távolság kevés.
csak én nem hallgatok emozenét, bár nincs bajom velük.
F/20
Ki a büdös francot érdekel, hogy milyen zenét hallgat a másik???!!!
Én hozzámentem a férjemhez és szültem neki egy kisfickót anélkül, hogy tudnám, milyen zenét hallgatna ma este.
Középiskolás koromban sem érdekelt, hogy mi van a másik mp3 lejátszójában.
emo ide vagy oda, attól még működhet... miért ne?
nem emo fog visszacsókolni, se simogatni :-)))
nem értitek...
az nem számít mit hallgat, de ő emosan öltözködik, úgy hordja a haját, és még egyenlőre nemtudom megítélni mennyire viselkedik emosan!!!
Nem, sajnos nem működhet a dolog köztetek.
Boldog párkapcsolat csak olyan emberek közt működik, akik ugyanazért a zenéért rajonganak, akik hasonlóan öltözködnek, és akiknek ugyanolyan stílusú a hajuk.
Pl. egyszer letörlődött az MP3 lejátszómról az emo, aztán csak a Neoton maradt rajta így azt hallgattam. Na barátnőm 2 hétig hozzám se szólt, szex kizárva, elég ciki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!