Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok, megtetszettem egy 19 éves emo csajszinak, de én nemvagyok emo, vajon működhet a dolog köztünk?
távolság kevés.
csak én nem hallgatok emozenét, bár nincs bajom velük.
F/20
Ja, bocs, végre értem a kérdésedet.
Igazából az a baj, hogy TE NEM TUDOD, hogy ő tetszik-e neked?
Persze az jólesik, hogy te bejössz egy lánynak, és szívesen járnál valakivel, de neked ez az egész nem nagyon jön be, vagy tartasz tőle.
Próbálj a "maszk" mögé látni. Amúgy tetszene neked? Ismerd meg, hogy valójában milyen ember ő? Kedves? Jól éreznéd-e magad a társaságában? Próbáld ki!
Csak akkor derül ki.
Sokszor a zord külső érző lelket takar.
(De ha meg nem, és "nagyon emós", ami neked már nem annyira szimpi, akkor ne erőltesd!)
Ha utólag meg kell bánni valamit, akkor inkább azt bánd meg, hogy megtettél valamit, s ne azt, hogy valamit nem tettél meg (mert esetleg nem volt merszed hozzá).
Tehát vágj bele. Ha nem fog működni a dolog, az úgyis hamar kiderül. De ahhoz, hogy kiderüljön, ki kell próbálni. Hajrá!
köszi.
olyan ember kommentjét is várom aki nem emo(discos mondjuk) és emos csaja volt?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!