Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok, a fiú 25 éves. Vajon működhet ez?
NEm akarlak elkeseryteni,de szerintem ebben a korban ez még nagyon sok különbség. Sőt,ez még akár 5-10 évvel később se feltétlenül működhetne... Szerintem hagyd.
De ez csak az én véleményem...:S
Ha idősebb lennél és úgy lenne ez a 10 év különbség akkor működhetne.De így még szinte gyerek vagy hozzá:(
Sajnálom.
Még talán akkor ha a pasi 19 lenne vagy 20..
Te még gyerek vagy hozzá képest:( sztem keress fiatalabbat..:)
Nekem valami bennfentes mondta, hogy 14 alatt pedofília, 16 alatt megrontás. De ennyit a jogi részről.
Egy egészséges 25 éves embernek egészen más perspektívái vannak a párválasztás terén mint egy 15 évesnek. Egy hatalmas pszichológiai változáson ment keresztül, és ezt azért szokás kicsit elfelejteni mert 1. nem olyan látványos, mint a fizikai változások (biológiailag tulajdonképp felnőtt egy 15 éves), 2. Sok degenerált állatnál ez a változás nem megy végbe. De tény, hogy ez egy nagy veszélyt magában rejtő kapcsolt, és hogy mit tegyél, az egyszerű: ne menj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!