Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány vagyok, a fiú 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok, a fiú 25 éves. Vajon működhet ez?

Figyelt kérdés
Szüleim tudnak róla és nem elleneznék. Haverjától tudom, hogy tetszek neki, csak még kicsinek tart. Szerintetek mit tegyek?
2009. jún. 16. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
semmit. igaza van, kicsi vagy. te gyerek vagy még neki.
2009. jún. 16. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:

NEm akarlak elkeseryteni,de szerintem ebben a korban ez még nagyon sok különbség. Sőt,ez még akár 5-10 évvel később se feltétlenül működhetne... Szerintem hagyd.

De ez csak az én véleményem...:S

2009. jún. 16. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem működhet.Én is hasonló helyzetben vagyok,csak azért nálunk nagyobb a különbség...de nemérdekel.szeretem.és ő is engem.és csak az számít,hogy jólérezd magad vele..és nekem ez megvan...Iszonyatosan boldog vagyok vele.Neked is ezt kívánom!:)
2009. jún. 16. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát kicsit nagy a korkülönbség, de végül is ha a szülők nem ellenzik akkor mért ne? Egy 25 évesnek azért komolyabb a felfogása, mint egy 15-16-17 évesnek. De viszont egy ennyi idős srácnak általában nem kell hosszabb távra egy 15 éves (számára) kislány. Azért gondolkodj rajta és beszéld meg szüleiddel, hogy mi lenne ha....mindent beszéljetek át.
2009. jún. 16. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha idősebb lennél és úgy lenne ez a 10 év különbség akkor működhetne.De így még szinte gyerek vagy hozzá:(

Sajnálom.

2009. jún. 16. 20:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Még talán akkor ha a pasi 19 lenne vagy 20..

Te még gyerek vagy hozzá képest:( sztem keress fiatalabbat..:)

2009. jún. 16. 20:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Pedig tök jókat szoktunk beszélgetni, gyakran bemegyek hozzá a boltba ahol dolgozik. Állítólag tetszek neki, és szerintem nem csak azt akarná. Úgy tudom eddig csak hosszabb kapcsolatai voltak.
2009. jún. 16. 20:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem valami bennfentes mondta, hogy 14 alatt pedofília, 16 alatt megrontás. De ennyit a jogi részről.

Egy egészséges 25 éves embernek egészen más perspektívái vannak a párválasztás terén mint egy 15 évesnek. Egy hatalmas pszichológiai változáson ment keresztül, és ezt azért szokás kicsit elfelejteni mert 1. nem olyan látványos, mint a fizikai változások (biológiailag tulajdonképp felnőtt egy 15 éves), 2. Sok degenerált állatnál ez a változás nem megy végbe. De tény, hogy ez egy nagy veszélyt magában rejtő kapcsolt, és hogy mit tegyél, az egyszerű: ne menj bele.

2009. jún. 16. 20:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem a kor számít. Ha egy 25 éves pasinak, 15 éves csaj kell, akkor az agya azon a szinten van így semmi baj
2009. jún. 16. 20:59
 10/14 anonim ***** válasza:
na azert az ennyire nem egyszerű h "a szerelem a fontos", ebben az esetben nem. egy 25 éves mar sztem lassan csaladon meg gyerekeken gondolkodik, meg h megteremtse az anyagi hátteret.. nem h egy 15 évessel foglalkozzon.
2009. jún. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!