Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány vagyok, a fiú 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok, a fiú 25 éves. Vajon működhet ez?

Figyelt kérdés
Szüleim tudnak róla és nem elleneznék. Haverjától tudom, hogy tetszek neki, csak még kicsinek tart. Szerintetek mit tegyek?
2009. jún. 16. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sztem is ebben a korban még soknak számít!!Mert míg ő már kilépett a bulizós,fiatsalosabb témákból addig tem ég épphogy csak beelcsöpensz!Vagyis azérdeklődési körre gondolok..és ha ő pár év múlva komolyabbat akarna opl 2-3 év te még csak 17-18 leszel...szal nem hinném h jól jönne ki!!
2009. jún. 16. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
a 25 éves lehet h lélekben örök fiatal :) a 15 meg már érettebb a koránál :) működhet ha szeretitek egymást problémák talán csak 'azzal' lehetnek de ha szeretitek egymást...
2009. jún. 17. 10:01
 13/14 anonim ***** válasza:
sztem egy 15 eves es egy 25eves kozotti kapcsolat nem olyan gaz.lehet h a pasi nagyon megszereti ot es addig var a csalad alapitassal mig o annyira oda no....de lehet h csk egy kalandra vagyik es latja h tetszik neked........sztem probald meg nem veszitessz semmit.......meg fiatal vagy nem biztos h o lesz a nagy o.....ugyh nyugi proba szerencse:)hajra:) sok sikert:)
2009. jún. 23. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Én most épp ilyenbe vagyok. Egy 15 éves lány sokszor nem tudja mit akar. Néha azt se hogy szereti e a fiút vagy nem (nekem a szüzességét adta és mégis csapong).

A válaszom: Ne menj bele! Nem működhet.

2012. febr. 27. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!