Nekem nem megy a napi 5szöri étkezés. Így is működhet a fogyókúra?
Azért javasolnak az okosok napi 5x-i étkezést, mert az anyagcseréd így jobban működik, hiszen folyamatosan pörög. Ezáltal jobb és tartósabb fogyást lehet elérni, persze sport mellett. Nem mellesleg a fogyókúra befejeztével is tartanod kell a súlyod, és addigra már bőven hozzászokik a szervezeted a napi ötszöri étkezésre. Ebédre azért jó, ha tartalmasabbat eszel, és mindenképpen meleg ételt.
Ha kevésből akarsz keveset fogyni, akkor mégúgy jobb, ha megtartod a napi 5x-i étkezést. Én 55-ről fogytam 50-re napi 5x-i étkezéssel, heti 4x1óra futással, és 2x 1,5óra bicajozással. És a centikben még mérhetőbb volt az eredmény. Előtte én is 3x ettem egy nap, nekem nem vált be!
Sok Sikert!
Teljesen megértelek, ugyanígy vagyok vele én is, de szerintem kötelező ez a napi 5. Énis jobban szeretek napi 3x, de akkor tartalmasabbat enni (vagy ha úgy tetszik, ebédre tartalmasat, vacsorára meg annyit, hogy érezzem, nem terheli a gyomrom).
Mivel egyszerre többet eszel (és ha sok rostosat) akkor ebéd után durván beindul az anyagcsere, legalábbis nálam ez van :) nem feltétlen kell betartani a kötelező szabályokat, ha neked ez jön be, akkor így csináld - szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!