Ez szerintetek így működhet?
Elég szarul hangzik.
Ha még iskolába jársz (tehát nagyon fiatal vagy), akkor FIX, hogy ennél sokkal több kalóriára lenne szükséged.
A túl kevés kalória ugyanúgy hátráltatja a fogyást.
Ha kalóriát akarsz számolgatni, akkor tudni kell, hány kiló vagy, mennyit mozogsz, hány éves vagy. Ilyet találsz az interneten, belövöd, hogy mennyi az, ami neked járna.
Ha az alatt eszel, (de minimum 1500-öt !), akkor fogysz.
A másik megoldás, hogy nem számolgatsz nagyon, hanem csak jó kajákat eszel, nem szemetet (péksüti, kész kaják, felvágottak, margarin, cukor, szódák felejtősek), akkor ehetsz néha édességet is. Sok zöldség. Én minden étkezéshez próbálok valami növényt enni, pölö, nyersen vagy főzve. Így eszel, sportolsz valamit, vagy legalább levegőn mozogsz (séta), és akkor nem lesznek gondjaid.
Ez azt jelenti, hogy a szervezeted kb 700 kalóriából gazdálkodik naponta.... Szerinted ez egészséges? :)
Én 2000 kalóriát vittem be naponta (csak picivel kevesebb, mint ami elvileg a súlytartáshoz kell) és sportoltam, így napi 1400 mégis több, kalóriából gazdálkodtam, ami így télire nem fog hihetetlen fogyást eredményezni, de a szervezeted nem fogja azt gondolni, hogy kínozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!