Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet laposabb a hasam?

Hogyan lehet laposabb a hasam?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok.67 kg,de a hasam (szerintem) nagyobb a kelleténél!Ez engem zavar!Hogyan tudnék lapos és később kockás hasat?

Előre is köszönöm!

2013. okt. 19. 19:32
 1/9 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzdö, de sajnos én sem tudom mit csináljk!:(
2013. okt. 19. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Csodák nincsenek: diéta (szálkásító étrend) és sport (súlyzós és aerob/kardió edzések).
2013. okt. 19. 19:55
 3/9 anonim válasza:
ha a hasadat szeretnéd formálni ahoz előbb el kell tüntetned róla zsírt de ezt nem tudod csak a hasadra fókuszálni, ehez mindenhonnan fogyni kell (sajna). Ezután kell formáznod a hasad. erre vannak külön gyakolatok (a felülés nem a legjobb mert tönkreteheti a gerinced, inkább hasprést végezz (az intenzívebben formálja a hasat. [link] ezen a linken jó gyakorlatok és tanácsok vannak, nekem segített! Sok sikert!
2013. okt. 19. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi az infót!Nem tudom,hogy fogom kibírni a diétát!

Megpróbálom! :)

2013. okt. 20. 18:47
 5/9 anonim válasza:
nem kell nagyon szigorúan betartanod, nyugodtan bűnözhetsz KICSIT különben lehet h elmegy a kedved az egésztől ilyen korban könnyeben alakul a test szóval nem kell tulzásba esni :) -előző
2013. okt. 20. 23:28
 6/9 Vörösnefelejcs ***** válasza:

A hasad lehet nagyobb szimplán attól, hogy sokat rágózol, vagy sok szénsavasat iszol. Külön tészta a tojás-cukor-fehérje (tejtermékek), ami rosszabbul emésztődik és plusz gázképződéssel jár.

Nem biztos, hogy fogyóznod kell. :)

2013. okt. 21. 07:37
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! Később jelentkezem,és majd elmondom, hogy sikerült!! :)
2013. okt. 22. 19:59
 8/9 anonim válasza:
Na mi volt azóta? :)
2014. máj. 3. 17:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Azóta nem fogytam, de nem is híztam!! :) Keményebb edzéseket kell csinálnom most már!
2014. jún. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!