Szeretném leadni az uszógumimat, mindennap csinálok has gyakorlatokat mintha laposabb lenne a hasam de az uszógumi megmaradt pedig 8 kg fogytam ráadásul-mit tegyek hogy eltünjön az uszógumi?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 13:51
1/4 anonim válasza:
A hasazás jó, mert feszesebb lesz a hasfalad. Ha 8 kilót fogytál, de még ott az úszógumi az csak azért van, mert más testrészről ment le. Csináld tovább majd lemegy onnan is. Sportolj minél többet: futás, bicikli, aerobik, stb...
2/4 anonim válasza:
Nekem is az úszógumim a gond :/ eddig 9kg ment le, de még mindig van kapaszkodóm. Ugyan úgy edzek és diétázok tovább és várom a csodát :)
3/4 anonim válasza:
A p*csát, a hasgyakorlattól csak hasizmot erősítesz, a zsír úgy csúszik le onnan, hogy DIÉTA.
4/4 A kérdező kommentje:
köszike az eddigi válaszokat.diétán vagyok és szigoruan betartom naponta nagyon sokat gyalogolok és itthon sportolok is.de ha tudtok valami tippet még jol jönne
2013. máj. 13. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!