Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap futok 1 órát és...

Ha minden nap futok 1 órát és mellete heti kettőször moderntáncolok + odafigyelek az étkezésre mennyi idő alatt fogyhatok 20 kg-ot? 14/L 58kg 168 cm

Figyelt kérdés
Bocs a tucatkérdésért.

2013. okt. 18. 13:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. okt. 18. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
egyebkent szerintem 10 kgt hamar, 2 honap alatt siman leadsz :))
2013. okt. 18. 14:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. okt. 18. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:

0% zsírral nagyon nem leszel vonzó, igazából halott. Guglizz rá a body fat pictures szavakra, néz meg milyenek a nők 10% alatti zsírral.

Egy 14 éves lánynak az egészségileg ideális testzsír 23% körül van:

[link]

Itt kiszámolhatod a te testzsírszázalékod:

[link]

Én a mérőszalagos módszert preferálom. A kaliperes módszerekhez kaliper és gyakorlat kell. A mérleg, BMI pedig teljesen felejtős.

Ha jól akarsz kinézni kell a zsír, kb az egészségileg optimális 23%. Amellett izom és főleg mosoly.

2013. okt. 18. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért szomorú hova jutott a világ... :/ 13-14 évesen az én legnagyobb gondom az volt ha meghalt a tamagocsim. Ma pedig már ilyen idősen elkezdik az önsanyargatást és totál fölösleges, felnőttködős dolgokat...

14 évesen én kb 163 cm voltam, kb 45 kg, totál gyerek, és nem emlékszem, hogy valaha is belegondoltam volna abba hogy nézek ki, vagy mennyi a súlyom, vagy hogy jó-e a magasságomhoz. nem érdekelt, a legkevésbé sem, nem értettem a magazinokban, hogy iszonyú karcsú nők miért fogyókúráznak (azt hittem ez ilyen felnőttkori nyavalygós mizéria, hogy divat a sovány nőknek azt mondani, hogy ők fogyóznak), szóval nekem meg se fordultak ilyenek a fejemben. Megettem amit anyukám tett elém, jártam a suliba, tesiórákra, könyveket írtam, rajzolgattam, meséket néztem, kutyát akartam. Mi történt a mai világgal? :(((

2013. okt. 18. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Előző 15:41-es vagyok.

Még annyit, hogy ne akarj túl gyorsan fogyni, a heti fél kilót szokták ajánlani. Lehet több vagy kevesebb, de 14 évesen én nem akarnék heti 1Kg-nál többet leadni.

2013. okt. 18. 15:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszönöm.Nekem sem fordulna meg a fejemben ha nem emlegetnék sajnos..
2013. okt. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!