Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát javasoltok?

Milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni, mert van rajtam egy kis felesleg,de sajnos amilyen diétákat találtam mind olyan dolgokat tartalmaz amit nem engedhetünk meg, mert 6an vagyunk a családba és azt kell enni amit főznek és nem lehet mindig ugyanaz vagy minden nap olyan amit ír a diéta, mert ez másnak vagy nem tetszik vagy egyszerűen nincs itthon vagy azért mert nem veszünk olyan dolgokat. Remélem értitek. Mit javasoltok? pls segítsetek
2009. nov. 9. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
edd azt amit főznek otthon , csak kevesebbet , este meg már ne egyél szénhidrátot, és minden nap fuss 40 percet. akkor tuti fogysz.
2009. nov. 9. 18:46
 2/3 anonim válasza:
Bármit zsírosat megcsinálhatsz lerakod az asztal közepére te pedig el kezdesz salátázni
2009. nov. 9. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D De sajnos csak hétvégén tudnék futni mert annyira elfoglalt vagyok hogy örülök ha nap közbe otthon lehetek:S. És este meg már nem merek XD mert vagy a kutyák vagy pár alak miatt. Megpróbálom ahogy tudom, még egyszer kösz.
2009. nov. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!