15 éves vagyok és 154 centi és 52 kiló szeretnék 5-8 kilót lefogyni. Milyen diétát javasoltok?
Előzőnek igaza van! Ne tedd tönkre saját magad,és a szervezeted!
Ha mindenképpen fogyni akarsz NE hangsúlyozom NE koplalj !! És efelett ne diétázz!! Inkább élj egészségesen : Ne zabálj eszeveszetten édességeket,félkész kajákat,ne egyél rendszeresen a mekiben meg semmilyen BurgerKingben stb.. (egy évben 1-2x én is szoktam,de az még belefér.)Próbáld visszafogni a sófogyasztásodat,és a cukros tartalmú ételeket [Sütiket,csokikat,édességeket,cukros instant leveseket,és az ÜDÍTŐITALOKAT,KÓLÁKAT!] Ehelyett egyél egy marék magvakat,mint például a héjas mogyoró. Ha rádjön a rágcsálhatnék,vegyél elő magadnak almacsipszet,vagy valamilyen zöldséget,mintpéldául a répát. :) Vagy kapj be egy cukormentes rágót. (Én az Orbitokat ajánlom,vagy a Winterfresh,Airwaves (: )
Ja..És.. Ne egyél feltétlen zsíros kajákat!
Ch mennyiségét csökkentsd.
Igyál sok-sok folyadékot! Lehetőleg vizet,ásványvizet,édesítőszerrel készült teát,esetleg gyümölcslevet.
Mindemellett,ami a legfontosabb! : Sportolj,ami jólesik! Persze nem azt mondjuk,hogy menny el és azonnal,semmi felkészültség hiányában futni,hanem fokozatosan. [Itt találsz hozzá edzséstervet: [link] ]
De ezenkívül még rengeteg sport létezik,amit kipróbálhatsz. Tánc,bicajozás,sétálás(igen,ez is hat!),teniszezés,úszás meg még sorolhatnám.
De még hangsúlyoznék valamit.. Ne másoknak próbálj tökéletesen megfelelni,meg a címlapoknak-> Agyon vannak rutesálva,photoshoppolva,szóval..
Ha rengeteg féle ruha jól áll rajtad, a fiúk körberajonganak,akkor miért akarsz pálcika lenni? 1-2kilót könnyedén leadhatsz minden erőfeszítés nélkül,egy kis sporttal. :)
Sok sikert,és ne feledd: Kitartás teszi az embert! :P
Amíg nem adod fel, nem tudnak legyőzni. (Ebben az esetben a kilókkal elleni küzdelem :) )
Szia. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!