Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és 154 centi...

15 éves vagyok és 154 centi és 52 kiló szeretnék 5-8 kilót lefogyni. Milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés
Már sokszor megpróbáltam de soha nem sikerült úgyhogy ezért lenne fontos vmi jó módszer.
2011. febr. 24. 20:08
 1/4 anonim válasza:
Jaj..Ilyen korban még nem kell fogyni!Ilyenkor kell a legtöbbet enni.Most alakul ki a szervezeted a csontjaidnak most van szüksége sok kalciumnak.Mindent meg kell enni.A kamaszkor olyan veszélyes mint az öreg kor.
2011. febr. 24. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
de én így nem érzem jól magam
2011. febr. 24. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van! Ne tedd tönkre saját magad,és a szervezeted!

Ha mindenképpen fogyni akarsz NE hangsúlyozom NE koplalj !! És efelett ne diétázz!! Inkább élj egészségesen : Ne zabálj eszeveszetten édességeket,félkész kajákat,ne egyél rendszeresen a mekiben meg semmilyen BurgerKingben stb.. (egy évben 1-2x én is szoktam,de az még belefér.)Próbáld visszafogni a sófogyasztásodat,és a cukros tartalmú ételeket [Sütiket,csokikat,édességeket,cukros instant leveseket,és az ÜDÍTŐITALOKAT,KÓLÁKAT!] Ehelyett egyél egy marék magvakat,mint például a héjas mogyoró. Ha rádjön a rágcsálhatnék,vegyél elő magadnak almacsipszet,vagy valamilyen zöldséget,mintpéldául a répát. :) Vagy kapj be egy cukormentes rágót. (Én az Orbitokat ajánlom,vagy a Winterfresh,Airwaves (: )

Ja..És.. Ne egyél feltétlen zsíros kajákat!

Ch mennyiségét csökkentsd.

Igyál sok-sok folyadékot! Lehetőleg vizet,ásványvizet,édesítőszerrel készült teát,esetleg gyümölcslevet.

Mindemellett,ami a legfontosabb! : Sportolj,ami jólesik! Persze nem azt mondjuk,hogy menny el és azonnal,semmi felkészültség hiányában futni,hanem fokozatosan. [Itt találsz hozzá edzséstervet: [link] ]

De ezenkívül még rengeteg sport létezik,amit kipróbálhatsz. Tánc,bicajozás,sétálás(igen,ez is hat!),teniszezés,úszás meg még sorolhatnám.

De még hangsúlyoznék valamit.. Ne másoknak próbálj tökéletesen megfelelni,meg a címlapoknak-> Agyon vannak rutesálva,photoshoppolva,szóval..

Ha rengeteg féle ruha jól áll rajtad, a fiúk körberajonganak,akkor miért akarsz pálcika lenni? 1-2kilót könnyedén leadhatsz minden erőfeszítés nélkül,egy kis sporttal. :)

Sok sikert,és ne feledd: Kitartás teszi az embert! :P

Amíg nem adod fel, nem tudnak legyőzni. (Ebben az esetben a kilókkal elleni küzdelem :) )

Szia. Remélem segítettem.

2011. febr. 25. 08:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm amúgy sportolok én 3 éve ficizom és úszok is csak hát még minden ilyen vagyok
2011. febr. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!