Szerintetek lehetséges, és ha igen akkor hogyan, és mennyi idő alatt lefogyni 30kg-ot 85kg-ről 55kg-ra (lány 172cm)? Melyik diétát javasoltok? Milyen sportot? Stb.
lehetséges én 20-25 kg-tól akarok megszabadulni ebből már 4 kg megvan
én a turb.ó diéta port ajánlom nagyon sokan ellenzik én ezzel már fogytam 1x 8kg-t de utána nem mozogtam és ugyanúgy zabáltam ezért jött vissza de nem azonnal hanem 1,5év alatt úgyhogy újra kezdtem de nem ezzel hanem a well mix-el ami fele ennyire se volt hatásos
tehát hétfő óta csinálom minusz 4 kgnál járok nem olcsó de nagyon hatásos én akár mit próbáltam ki alig vánszorogtak le a kilók ezzel meg csak úgy pörögnek :D ha érdekel ez a módszer akkor írhatok róla részletesebben ha gondolod :D
Hülyeség, hogy 55-re akarsz lefogyni a 62 is bőven elég, sőt még 65 is simán belefér!!!
Hát a legjobb talán a futás (nem betonon!!!!!!) , bár most így télen a sífutózást ajánlom, azt csinálhatod benn is, beállítod a tv elé és egy órát tekersz rajta, nagyon jól megmozgatja mindenedet!!
Egy ismerősöm, aki nagyon nagy darab volt, és mindenki azt hitte, hogy p "ilyen alkat" ezért nem is fog soha lefogyni, egy hónap alatt fogyott vele 10 kg-ot!! (aztán a következő két hónapban még ugyanennyit) és most teljesen vékony, és vissza sem szedte nyár óta eddig, egyáltalán. Persze étrenden változtatni kell, de semmiképp ne koplalj!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!