Én egy 11 éves lány vagyok aki 73.2kg hasam 94cm mell bőségem 107cm karom 31cm lábam 62cm. Mit javasoltok nekem? Nagyon le szeretnék fogyni. Üdv: barbi0220
tornázz...
nekem ugy ahogy segít...
ha most elkezded (és rendesen csinálod) talán nyárra le is tudsz fogyni...
Mintha saját magamat olvastam volna 4-5 évvel ezelőtt. :) Nem fogyózni kell,nem is lenne egészséges,hiszen még növésben vagy. Annyit tehetsz-és ettől biztosan fogyni fogsz,hogy:
-Rengeteg folyadékot iszol,ez csökkenti az éhséget,és gyorsítja az anyagcserét,ami azt jelenti hogy nem fogsz hízni annyira,mivel nem szívódik fel minden tápanyag a szervezetedben
-Egyél sok zöldséget,gyümölcsöt! Főleg estefelé,lefekvés előtt.
-Próbáld meg kerülni a cukros-lisztes-zsíros ételeket,tésztákat,sütiket,stb... Nem azt mondom,hogy nem ehetsz,csak mondjuk hetente egyszer engedheted meg magadnak.
-Ha eddig napi 3-szor vagy kevesebbszer ettél,napi többször,de kevesebbet egyél,a nagy adagokat sok kicsire elosztva.
-Ha nassolni támad kedved,egyél gyümölcsöt,vagy ha édességet szeretnél,rágózz inkább.
-Ha nagyon elszánt vagy,és gyorsabban szeretnél fogyni,sportolj valamit! Fuss,biciklizz,táncolj,de az is elég,ha bezárkózol a szobádba,és fél vagy egy órán keresztül zenére ugrálsz(tehát nem kell profin táncolnod,csak úúgy... a ritmusra,vagy ahogy érzed :D ) Ha ez túl nehéz eleinte,akkor sétálgass este vagy napközben lendületesen fél vagy egy,vagy ha bírod tovább,több órát.
Nekem ezek váltak be,remélem tudtam segíteni neked is a tapasztalataimmal :) Jó fogyást!
csak simán azzal is lehet fogyni hogyha a fehérkenyeret pékárut, pogácsákat kakaóscsigát stb nem eszel hanem helyette barna kenyeret, zsemlét, hogyha teljesen kiiktatod a csokit, müzliket, cukriot, gyorséttermi kajákat stb, naponta minimum 1 órát sportolj. hosszú távon, meglesz az eredménye.
vagy írj rám priviben és msn címet is cserélhetünk, korodbéli vagyok, énis fogyókúrázom szívesen adok tanácsokat meg kérdezhetsz is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!