Lenne egy Fontos kérdésem! 15 éves lány vagyok 156cm és 63kg. Mennyit kell fogynom ahhoz hogy optimális legyen a testsúlyom, és milyen módszert javasoltok?
42-58 kg között valahol.
Egyél kevesebbet, mozogj többet, ennyi röviden. A pontos szabályokat neked kell felállítanod. Pl. minden étkezésnél az étel 2/3-át vagy 3/4-ét edd csak meg, süti, chips helyett gyümölcs, zsíros húsokat sült krumplival elkerülni, helyette csirkemell salátával / párolt zöldséggel... Igazából mindenhonnan ezek folynak, szerintem te is tudod ezeket.
a barátnőm 177 cm és 50 kg. éső modell ;-D szoval mivel ilyen törpe vagy úgyse lehetsz modell de kicsit gondolkodja mozgáson.
a válasz: az anatómiádtól függően 15-20 kg-t kell leadnod.
Dehogy kell 15-20 kilót leadnod!!!! Ez egy baromság. Csontkollekció lennél így! :-))
Szerintem max 10 kilót.
sztetek 43 kiló lenne ideális 156centihez?
ez baromság!!!
én 160 cm vagyok és 48 kg
szal neked is olyan 46-53 között kéne hogy legyen.
Egyél egészséges ételeket,járj el ÚSZNI(!!!!!) minden héten legalább 2x,vegyél egy rubint réka CD-t és otthon csinálgass gyakorlatokat,sok sok felülést,este 7 után ne egyél semmit,felejtsd el a fehér kenyeret meg az édességeket
sok sikert és legyél kitartó!! :)
20:53, te ostoba s*ggfej. Gondolkodj már egy kicsit, mielőtt ilyen buta válaszokat osztogatsz a gyengébbekkedvéért.hu-n.
-110 meg a lóf*szt.
NEM LÉTEZIK MÓDSZER, AMIVEL LÁTATANBAN MEG LEHETNE ÁLLAPÍTANI AZ OPTIMÁLIS TESTSÚLYT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!