Szasztok én egy 12 éves lány vagyok 48-50kg között van a testsúlyom és 164cm vagyok, szerintetek mennyit kénne fogynom?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 18:42
1/25 anonim válasza:
Hagyjál már a hülyeséggel, örülnék ha ilyen vékony lennék mint te.
13/L
(173cm 74kg - sportoló)
2/25 anonim válasza:
minimum 10 kg-ot.
és tanulj meg írni.
3/25 anonim válasza:
sem neked, sem az első válaszolónak semmi baja a súlyával...viszont még senkinek nem ártott egy kis sport ;)
4/25 A kérdező kommentje:
Én versenyténcolok de azért jó lenne egy 5kg-t leadni
2010. máj. 25. 18:52
5/25 anonim válasza:
ok, válaszolj egy kérdésemre, minek akarsz leadni még 5 kg-ot?
6/25 A kérdező kommentje:
Azért hogy jobban nézek ki mostanság a fiúknak nem tatszanek a kövér csajok . . .
2010. máj. 25. 18:55
7/25 anonim válasza:
Miért a fiúknak mennyire vékony lányok tetszenek szted?
8/25 A kérdező kommentje:
nemtom de nem a ducik
Szerinted ?
2010. máj. 25. 18:57
9/25 anonim válasza:
attól, hogy egyes fiúknak állítólag a csontkollekciók tetszenek, még nem kell tönkretenned az egészséged, akár egy életre....nem mellesleg elárulom neked, hogy a pasik többsége azt szereti, ha van mit fogni egy lányon és nem ütközik bele egy csontba...
de 12 évesen, még nem kéne ezzel foglalkoznod sem
10/25 anonim válasza:
Én is 12 éves lány avgyok 156 cm és 40 kilo kéna hiznom avg fogynom???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!