Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le szalagavatóra?

Hogy fogyjak le szalagavatóra?

Figyelt kérdés

1.5 hónap múlva lesz a szalagavatóm és muszáj lesz ledobnom néhány kilót. 170cm és 72kg, fölűről egész vékony vagyok, a felesleg a csípőmön, combomon és fenekemen látszódik nagyon, szóval nem is a keringőruhával hanem az osztálytánc ruhával vannak bajok (fekete koktélruha). Az idő sürget és tudom már picit későn kezdek bele, de mégis hogy érhetnék el látványos eredményt, sok ember elé kell kiállnom.

Milyen táplálokozást és mozgásformát javasoltok amivel gyorsan lehet fogyni? (tudom, hogy nem egészséges meg tartos a gyors fogyás, de azon ráérek utána aggódni)

2013. okt. 1. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

napi 500 Kcal bevitel.

Evvel napi fél kg-t lehet fogyni.

2013. okt. 2. 07:44
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
szia.Én mivel nagyon keveset mozgok egészségügyi problema mitt,igy sokat fogyózom.Én tojádiétával szoktam.Most is azt csinálom.És nekem mindig beválik.Probáld ki te is.Csak az a lényeg,hogy csak annyit egyél ami megvan adva egy napra.ne lépd tul.
2013. okt. 2. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
23%

Paleóz.. vagy paleo ketogénezz (utána olvasol, hogy ez micsoda, miért jó.)

De igazából tavaly, úgy 1 éve kellett volna feltenned ezt a kérdést, amikor valószínűleg sejtetted azt, hogy a jövőben szalagavatózni fogsz, és hogy nem akarsz 72 kilósan táncolni.. A magasságodhoz nem pár, de vagy 10 kilót is lehetne fogyni, ehhez 1,5 hónap kevés.. a feléhez talán elég, de leginkább 3 hónapra lenne szükség. Ha elkezdesz ügyesen enni, akkor valamennyit változni fogsz, de jókor kapcsolsz..

Mozgásformának ha nagyon sietős választhatod a Sárkánypalota Qigong-ot, ez gyorsan elkezdené helyretenni a hormonháztartásodat, és ha nem tolsz már édességet, szemét kajákat akkor elég jól beindulhat a hatékony fogyás.

A gyors fogyás nem 'nem egészséges meg tartós', hanem szimplán nem létezik. A zsírégetésnek sebessége van, minden folyamatnak van maximalizált sebessége. Amit gyors fogyásnak neveznek, az nem is fogyás, csak tömegcsökkenés. A fogyásnál a hájtömeg csökken. Ehhez egészséges emésztés, anyagcsere és hormonrendszer kell, ekkor a fölösleget felhasználja a szervezetünk. A rossz kajálás a hormonrendszerünket, emésztésünket, anyagcserénket károsítja, ezért kezdünk el hájasodni.

2013. okt. 2. 09:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Az elmúlt években már kétszer sikerült leadnom jelentős súlyfelesleget (először 16 kg lement 3 hónap alatt)visszahízta, de nem mindet, voltam ennél sokkal több is mint most. És igen már tavaly is gondoltam erre, és több mint 5ször nekikezdetem fogyózni, de 3-4 hét után megáltam a súlyom, és utána nem tudtam tartani a diétám, mikor nem volt erdménye...
2013. okt. 2. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Paleózz.
2013. okt. 2. 16:24
 6/7 anonim válasza:
szia nekem is ilyesmi problémám van, a testalkatom is hasonló. Felül aránylag vékony alul pedig vastag combok és nagy fenék. Ha szeretnéd írhatnánk itt egymásnak hátha együtt jobban haladunk :)
2013. okt. 2. 21:24
 7/7 anonim válasza:

Kalóriabázis.hu

Nekem bejött és abban is segít, hogy ne hízz vissza. Az egyetlen hátránya, hogy célszerű naponta vezetni és méricskélni...

2014. júl. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!