Milyen diétát ajánlotok? Hogy fogyjak le?
20 kg-ot szeretnék fogyni!
10 hónapom van rá!
itt csak a szike vagy a te esetedben a láncfűrész segíthet megszabadulni a méretes tonnáktól.
ne búsulj , van ilyen , mondjuk nem kellet volna annyit zabálnod
ennyi idő alatt talán le tudsz fogyni viszont ahhoz hatalmas akaraterő és kitartás kell!!!
-válts életmódot(tudom, mindenki ezt mondja, de igazából ez a legjobb )
-mellőzd a chipset, csokit, cukrot, cukros üdítőket, lisztet, stb.
-egyél kevesebb szénhidrátot(vagy legalább számold a kalóriákat, ha számolnád ezeket : kalóriabázis.hu )
-próbálj meg legalább napi 2 l vizet vagy kevésbé cukros üdítőt inni
-mozogj minél többet(nem kell napi 10 órákat..., a neten találsz sok gyakorlatot amit otthon is végezhetsz, de a legjobb a biciklizés, futás, és úszás)
-egyél csirkét, halat, zöldséget, gyümölcsöt, stb (minden olyat ami egészséges, persze ne túl sok gyümöcsöt mert annak is van cukortartalma-ennek is utána tudsz nézni a neten, hogy minek mennyi-ezekből rengeteg finom és változatos ételt össze lehet dobni
Sok sikert a fogyásodhoz! Remélem segítettem :)
Igen nagyon szépen köszönöm (amúgy még általános iskolás vagyok!) Tudom hogy hatalmas önuralom kell hozzá!!
De mindent megteszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!