Lapos hasat szeretnék! Milyen fogyókúrát és sportot ajánlotok? De csak hasból fogyjak, a többi maradhat úgy ahogy van
add le a zsirod 20% alá. kb. ez persze függ a nemedtől korodtól stb..
sport? amit szeretsz, és terheli a tested, intenziv (tehát nem sakk) leginkább egy küzdősport lenne jó.
fogyókúra? az meg mi? az ilyen könyvekben van, leirva, nem létező dologról beszélünk. tudod, pl. 1 héten át csak káposztát egyél. <- na ez volt egy fogyókúra. felejtsd el. egyél egészségesen, rendszeresen, kisebb adagokat mint eddig, ha ezeket a szüleid nem tanitották meg, akkor olvass utána a szálkásitó étrendnek.
21/N vagyok 175cm/55kg, fogyni azért annyira nem szeretnék, hanem lapos hasat.
Régen kick-boxoztam, szóval azt javaslod, hogy járjak újra és akkor elérhetem az áhított lapos, feszes hasat?
ha annyit eszel edzés mellett, mint egy 90 kilós kickboxoló akkor nem, minden bizonnyal még nagyobb hasad is lesz.
viszont ha rendesen edzel (a kick-box bőven rendes edzés, mondjuk heti 3 alkalommal + otthon még kis saját súlyos erősitéssel) és az étkezéseidet egészségesen tartod (összetétel) és kisebb mennyiségeket eszel (mennyiség) akkor fogyni fogsz. a hasadból is, ergó lapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!