Hogyan fogyjak? Miket ajánlotok? 14/L
Sportolj heti 2 órával többet (tesi órákon kívül), ha eddig nem sportoltál semmit, akkor legalább heti 4 óra legyen.
Amúgy teljesen arányos.
Egyáltalán nem kell fogynod. Ha aránytalannak érzed magad azt a szüleidnek köszönd hogy ilyen testalkattal "teremtettek"
Egy deka felesleg nincs rajtad sport suli....mit akarsz egyáltalán? o.O Szpichológus ha kövérnek érzed így is magad :D
Egyél egészségesen, ne nassolj, sportolj.
Könyörgöm, az ilyen kérdést kiírók milyen választ várnak? :(
Igazad van, ha nem érzed jól magad akkor igenis fogyózhatsz. Én 173 centihez 63 kg voltam,oké, egészséges testsúly de kövérnek láttam magam, most 58 kg vagyok és jól érzem magam. Gondolom csak 5-4 kilót szeretnél, az teljesen normális. Csak 50 alá ne menj!
Mozgás mellett figyelj oda az evésre, hagyd el a cukros, fehér lisztes dolgokat, egyél sok húst, zöldséget, kefirt, túrót, tojást, halat, salátát, zabpelyhet, gyümölcsöt...
Sikerülni fog, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!