Hogyan fogyjak le 5-10 kg-t? Mennyi ideig tartana? Milyen fogyokúrát ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 10:41
1/9 anonim válasza:
mindenből kevesebbet enni, biciklizni. 1év alatt munka mellet fogytam 30kg-t.
2/9 anonim válasza:
Havi 2 kg körüli fogyás normális és maradandó.
Próbáld ki a paleót. Nekem bevált. Soha nem vagyok éhes, finomakat eszem.
4/9 anonim válasza:
1 hónap alatt le lehet adni bőven, szerintem. Én ha fogytam mindig úgy csináltam, hogy egy kicsivel kevesebbet szedtem mint amennyire éhes vagyok, egész egyszerű. Mondjuk én sokat mozgok.
5/9 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson 5-10 kilót egy hónap alatt leadni! Részben egészségtelen, másrészt megnyúlik a bőröd, a leadott kilók meg visszamásznak.
6/9 anonim válasza:
A level diétáról a saját honlapján írják: "A tapasztalat szerint nagyon hatékony és látványos, viszont nem kellő odafigyeléssel gyorsan visszajönnek a kilók. A radikális diéta legfeljebb 3 héten át folytatható!"
Ilyenekbe belekezdeni sem szabad!!!
7/9 A kérdező kommentje:
nem is akartam egy honap alatt leadni.. xd
akkor milyen fogyokurat probaljak ki? mert ti csak azt mondjatok hogy mit ne csinaljak
2013. ápr. 7. 20:38
8/9 anonim válasza:
2-es vagyok. Írtam, hogy paleo. El kell olvasni a válaszokat.
9/9 anonim válasza:
először is a level diétának nincs honlapja, legalábbis hivatalos nincs anyám 40 kilot fogyott, én 10et
nem jött még vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!