Milyen fogyókúrát és edzést ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
80 kg vagyok és 170 cm. Nem sokat sportoltam eddig, így nem vagyok valami feszes, de nyárra szeretnék sok kilót leadni és feszesebb lenni! Homokóra alkatom van és nagyobb mellem, futni ezért nem nagyon szeretek, mert zavarnak a melleim. :S Has-comb-fenék az ördögi trióm, amiket a leginkább formába akarok hozni, mert itt van a legnagyobb baj! :D
Sok pénzem és időm nincs, tehát nem tudok minden nap csirkét enni, e szerint kérek tippeket, tanácsokat Tőletek. :))
Ha ráállok egy edzésre ill. diétára, sikerülhet nyárra a tervem, hogy jól mutassak egy bikiniben? :)
Minden segítőkész választ felpontozok, előre is köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 31. 13:26
1/3 anonim válasza:
szerintem járj el spiningzeni, nem olyan költséges dolog, ott meg a csajok majd úgyis ellátnak mindenféle diétás tanácsokkal...
2/3 bebycica válasza:
Béres Alexandra DVD-tól fogytam 15kg csak ajálani tudom szálkásít és feszesít. 1000-ért meg tudod venni annyit még be lehet áldozni. Heti 4 alkalom (amit egy óra) és egészséges étkezés délután 5óra után ne egyen és nyárra pompásan fog mutani a bikiniben ;)
3/3 Awful11 válasza:
Utolsó válaszoló nagyon nagy hülyeséget beszél!! A fogyáshoz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Az utolsó étkezésed lefekvés előtt 2 órával legyen.Napi 4-5 étkezésnek kell lennie! Heti 0,5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor izomvesztés lesz és nem zsírból fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!