Vegetáriánus fogyókúra?
Figyelt kérdés
10 kilótól szeretnék megszabadulni, de nem valami villámmódszerrel, inkább valami fenntartható és kiegyensúlyozott életmóddal.
Minden nap futok 20 percet, és emellett néha tornázom.
Tudnátok olyan étrendet/diétát ajánlani, amit vegetáriánusok is követhetnek?
2013. szept. 29. 19:25
1/4 anonim válasza:
A feherja lenne a legjobb :) Nem tudom pl. mennyire eszel sajtot,tojast,natur joghurtot,kefirt,de ezek nagyon jok :) En megeszem ezeket,de semmi allatot..halat sem. :) Szoktam csinalni sima zoldseglevest,salatakat,spenotot(a vas miatt nagyon jo),szoktam vacsorara ceklat,almaval meg ilyenek.. :) Nagyon finom :)
2/4 anonim válasza:
Pl. erősen csökkentsd le a szénhidrátot, az már egy jó kiindulópont :)
3/4 anonim válasza:
Plusz a szokásos "mit ne együnk fogyókúrában" dolgok érvényesek (ami persze nem fix dolog, a különböző embercsoportok mást tartanak fogyúkúrásnak), ahhoz semmi köze a vegetáriánizmushoz, egyszerűen Neked kicsivel kevesebb dolog marad, de azért lesz választék.
4/4 anonim válasza:
'vega paleo'. ez jó.
Tejtermékekkel nagyon vigyázz, annyira nem értékes (az általában alacsony) fehérjetartalmuk, mint amennyire ártalmasak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!