Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vegetáriánus fogyókúra?

Vegetáriánus fogyókúra?

Figyelt kérdés

10 kilótól szeretnék megszabadulni, de nem valami villámmódszerrel, inkább valami fenntartható és kiegyensúlyozott életmóddal.

Minden nap futok 20 percet, és emellett néha tornázom.

Tudnátok olyan étrendet/diétát ajánlani, amit vegetáriánusok is követhetnek?

2013. szept. 29. 19:25
 1/4 anonim válasza:
A feherja lenne a legjobb :) Nem tudom pl. mennyire eszel sajtot,tojast,natur joghurtot,kefirt,de ezek nagyon jok :) En megeszem ezeket,de semmi allatot..halat sem. :) Szoktam csinalni sima zoldseglevest,salatakat,spenotot(a vas miatt nagyon jo),szoktam vacsorara ceklat,almaval meg ilyenek.. :) Nagyon finom :)
2013. szept. 29. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Pl. erősen csökkentsd le a szénhidrátot, az már egy jó kiindulópont :)
2013. szept. 29. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Plusz a szokásos "mit ne együnk fogyókúrában" dolgok érvényesek (ami persze nem fix dolog, a különböző embercsoportok mást tartanak fogyúkúrásnak), ahhoz semmi köze a vegetáriánizmushoz, egyszerűen Neked kicsivel kevesebb dolog marad, de azért lesz választék.
2013. szept. 29. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

'vega paleo'. ez jó.

Tejtermékekkel nagyon vigyázz, annyira nem értékes (az általában alacsony) fehérjetartalmuk, mint amennyire ártalmasak tudnak lenni.

2013. szept. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!