Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 5-6 kg-ot 10...

Hogyan tudnék 5-6 kg-ot 10 nap alatt leadni?

Figyelt kérdés
Ovo-lakto vegetáriánus vagyok, hetente többször futok, de most mégis felszaladt rám néhány kg felesleg, amit 10 nap alatt kell leadnom, mert nyaralni megyek.. Már több fogyókúrának is utána néztem, de egyik sem tűnt megbízhatónak. Esetleg van valakinek valamilyen bevált módszere?

2012. júl. 14. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:

No szénhidrát.

Sok víz.

2 naponta futás.

2012. júl. 14. 17:52
 2/9 anonim válasza:
5-6 kilót 10 nap alatt ha bele szakadt se!!! Ha éhezel se lehet ennyit laadni! Max 2-3 koló4
2012. júl. 14. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:

előbb kellett volna gondolkodni...

10 nap alatt nem lehet 6 kilót lefogyni.

habár ez sincs kizárva, de akkor tuti a kórházban kötsz ki...

2012. júl. 14. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Másrészt mire a nyaralásnak vége, akkorra kétszer annyi leszel mint most.

Képzeld el, hogy nyaralás kellős közepén szembesülsz azzal, hogy ami ruhatárat elvittél magaddal, nem jön rád.

2012. júl. 14. 18:32
 5/9 anonim válasza:
ajjj... vizhajtó+koplalás= kiszáradás!!! Ne esstúlzásokba! 10 kilót akkor sem fogsz leadni 5-6 nap alatt ha lefutod a maratont! Egyél csak zöldségeket egy hétig, sok vizet+sport, és a legjobb esetben is csak 3kilót adsz le! De akkor már sokat mondtam!
2012. júl. 14. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:

10 nap alatt? sehogy. hacsak nem akarod utána a háromszorosát visszaszedni. ilyen hülyeséget...nem ilyenkor kell gondolkodni! "10 nap alatt le kell adnom",hát ezzel elkéstél. ráadásul egy ilyen gyors ütemű fogyás,ami 1.rohadtul egészségtelen 2.legalább annyira veszélyes is, annyira megterhelne,hogy a nyaralásodat max azzal töltenéd,hogy nézel ki a fejedből.a szervezetnek idő kell ahhoz,hogy felvegye a ritmust a fogyással,ha ekkora nagy sportember vagy,lehetne annyi eszed,hogy ezt tudd.

a másik pedig, az ilyen mértékű fogyás átmeneti, eltartana két hétig,és a háromszorosát szednéd vissza. ráadásul nem is lenne szép, nem zsírból fogynál,annak meg nem sok értelme van.

ennyi.

2012. júl. 14. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:

ha olyasmi a szervezeted mint nekem akkor olyan 3,5 -4 kg-ot le tudsz adni.

napi 250kcal (saláta,alma,paprika,sovány szárnyassonka,abonett) <- ezekből bármennyi mennyiséget lehet amúgy

inni ha nem tudsz 2-3liter vizet akkor dobhatsz bele bolero port.

mellette 1óra séta 1óra biciklizés. nekem így sikerült. hajrá

MELLESLEG a kérdező nem jó tanácsokat meg következményeket kért... :)

2012. júl. 14. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Mit problémáztok?

Hülyéknek hülye válasz.

2012. júl. 14. 22:54
 9/9 anonim válasza:
Szerintem napi 250-300 kalóriával is csak 3-4 esetleg 5 kg fog lemenni, de az már tényleg a maximum. Ennyi étel mellett viszont nagyon nehéz lesz sportolnod, mert szédülni fogsz és nem lesz erőd. Talán sikerülni fog, de sanszos hogy hamar vissza fogod hízni (1-2 hét), még akkor is ha nem eszel sokat. Sőt. Valószínű, hogy több kg is visszajön, mint amennyit leadtál.. :/
2012. júl. 14. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!