Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt leadni 15...

Mennyi idő alatt leadni 15 kg-ot ezzel a módszerrel?

Figyelt kérdés

Hétvégén eszek 2-3 almát. Hétköznap nem eszek. De inni mindig iszok ásványvizet. Hány hétnek kell eltelnie, hogy lemenjen?

Nem szándékozom megcsinálni, ezt csak régebben akartam, de mégsem csináltam meg. Most sem fogom, más fogyókúrás módszert választottam, mivel tudom, hogy ez rossz. Azért kíváncsi volnék hogy ha megcsináltam volna ezt, akkor mennyi idő alatt ment volna le a 10-15 kg?

2012. jún. 21. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom meddig bírta volna a szervezeted.. De amúgy 2 hét alatt lement volna szerintem.
2012. jún. 21. 08:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Éhezésre a szervezet őrült tartalékolással válaszol. Az agynak kell a cukor, más üzemannyaggal nem megy, azt viszont zsírból nem tudja kinyerni a szervezet, tehát izmot bontottál volna.

Ha az éhezés mellé passzivitás (mozgáshiány) társul, akkor voltaképpen elég kevés energiával elmuzsikál a szervezet. Egyébként annyi tömeget (izmot és zsírt) vesztesz, amennyi tömegű kaja (hús ás zsír) elég lett volna az adott életvitel fedezéséhez.

2012. jún. 21. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, s szerintem nem kell napi 1 kiló kaja, én inkább napi 1/3-1/5 kilóval számolnék max, tehát 3-5 naponta 1 kiló, passzív életvitel mellett. Vagyis 10 kilóhoz 30-50 nap.
2012. jún. 21. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

1 kg 7500 kcal

napi kalóriaszükséglet 2000 kcal (átlagos nő)

15 kg = 112500 kcal

112500/2000=56

Elémletben 56 nap.

Gyakorlatban 10-15 nap után belehalsz.

Ez egy mai cikk, olvasd el. Pedig a csaj nem ásványvizet ivott, hanem leveket.

[link]

2012. jún. 21. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Régebben volt egy szájfertőzésem. Nem tudtam enni két hétig, az ivás is szörnyen fájt.

14 kg-ot fogytam 2 hét alatt, napi egy banánt és proteinturmixot ittam.

2012. jún. 21. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Annak idején 3 hét alatt dobtam le ennyit... napi 2 alma, 1 müzliszelet, 2 kávé édesítővel, és rengeteg ásványvíz, és torna. Utána két hét kezelés gyomorhurut miatt, nem érte meg, plusz visszajött minden gramm.

Most akarok 30 kilót leadni, de nem hirtelen, hanem egy-másfél évre betervezve, életmódváltással, finomított szénhidrátok jelentős csökkentésével, és rendszeres testmozgással, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett.

2012. jún. 21. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
jólvan jó nagy hülyeséget csinálsz, meg azok is akik éheztek, gratulálok a sok agyatokhoz...amúgy meg értelmes diéta meg edzés nehéz lenne ???Igen az már jár némi erőfeszítéssel, meg gondolkodni is kéne hozzá... meg is érdemled hogy dagadt maradsz....
2012. jún. 21. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!