Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel tudnék 15...

Milyen módszerrel tudnék 15 kg leadni 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat kérek!!Köszönöm előre is :)
2012. márc. 19. 21:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Napi 1200 kalóriás menü. Mellé betekercseled magad, és úgy futsz napi egy órát heti ötször. Illetve hallottam egy nagyon jó újdonságról a szauna ruháról, ami úgy néz ki, mint egy kukás zacskó és egy esőkabát kereszteződése, de állítólag nagyon jó mert melegen tartja az izmokat és ez által hatékonyan segít a zsír égetésében is. Biztonság kedvéért hat után ne egyél és szedd a káposztaleves kapszulát.
2012. márc. 19. 21:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólóhoz lenne egy kérdésem: Ha sikerül akkor a br az nem fog lógni rajta? Az is feszesedik közben?
2012. márc. 19. 21:21
 3/16 A kérdező kommentje:

Igen az izzasztó ruhát ismerem! köszönöm a választ!

Én arra gondoltam hogy 1 hétig nem ennék és ugy kardió edzést csinálnék Pl elipszi gép, lépegető ,evezőpad és utána még hasizom.A 2.héten pedig napi 4 db főtt tojás és szintén a torna.Így váltogatnám a heteket.Szerinted ez így milyen ? fogyás szempontjából :)

2012. márc. 19. 21:22
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nagyszerű!

Főleg az egy hét nem evést támogatom!

2012. márc. 19. 21:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
hát ez nagyon nagy első XDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. márc. 19. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kovi bácsi csak viccel ám!Nehogy ilyen butaságot csinálj mert kórházban kötsz ki!!!
2012. márc. 19. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
1 hét nem evésre ne várj normális válaszokat:( tekercselés, kapszula, stb. felejtős. Mozogj sokat, egyél ésszerűen. Ne gyorsan fogyj, hanem tartósan.
2012. márc. 19. 21:49
 8/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem normális a válasza de ugyan mindegy mert így is úgy is megcsinálom csak a véleményetekre / tapasztalatitokra voltam kíváncsi.
2012. márc. 19. 21:49
 9/16 A kérdező kommentje:
21:49 tudom de ez már a diétám vége az utolsó 15 kg és én ezt az 15kg dátumhoz kötöttem és fontos hogy időre lemenjen így megteszek bármit hogy lefogyjak....
2012. márc. 19. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

Ki mondta hogy viccelek. Szerintem ez egy igen tudományos módszer! Bear Grylls is azt mondta, hogy az ember több hétig is bírja táplálék nélkül. Akkor nem értem, hol a probléma. A második hét napi négy főtt tojása igazi lakoma lesz!

Esetleg nehezítésnek bevehetnéd magad a Bükkbe, hordhatnál fát, tábortűz rakás stb!

2012. márc. 19. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!