Milyen módszerrel tudnék 15 kg leadni 2 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat kérek!!Köszönöm előre is :)2012. márc. 19. 21:09
12/16 anonim válasza:
Aszondja "diétám vége", oszt' van még rajta 15 kg plusz... Tudod mikor lesz majd a vége? 3-4 kg feleslegnél.
13/16 anonim válasza:
Cseszd csak nyugodtan szét a szervezetedet, hogy nem eszel egy hétig, a te életed.
Nem ezen kellene gondolkodni, hanem esetleg többet mozogni és nem, 10-20 perc lötyögés semmi. Minimum 45 perc, de még jobb az egy óra. Na akkor lejönne rólad a felesleg.
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó tudatom veled hogy napi szinten megvan a minimum 60 perc!! erről ennyit
Külön kihangsúlyoztam hogy csak normális válaszokra vagyok kíváncsi de látom nem veszitek figyelembe! Aki meg nem tud normális választ adni az ne írjon főleg úgy hogy nem tud dolgokat !!
2012. márc. 21. 20:07
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti!! Nem tudod hogy hogy értem a diétám végét és nem is kívánom neked elmondani!!Légy oly kedves és ne köss bele ilyen apróságokba valamint kíváncsi lennék a te tökéletes alakodra is csak úgy mellékesen!!Képet szívesen fogadnék Adonisz testedről!!!!!
2012. márc. 21. 20:19
16/16 anonim válasza:
Nagyon szívesen mutatok Nem szégyen ez, egy éve 117 kg voltam, most pedig 54.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!