Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel 1 hónap...

Ezzel a módszerrel 1 hónap alatt mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
16/ L 166 cm magas 65 kg :'( Ha minden reggel megeszem 2 szelet teljes kiörlésű kenyeret 1 kis vajat kenek rá vmi szalámit teszek rá meg 1 pohár vizet iszok hozzá, délben pedig megeszek 1 szelete teljes kiörlésü kenyeret vajat (kicsit non) meg v mi szalámi meg 1tányér leves és délután v mi torna ak 1 hónap alatt mennyit fogyhatok
2012. márc. 6. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés, napi 5-ször egyél keveset! A mindennapos torna sem a legjobb, legalább heti 2 napot pihenj, pl szerda és szombat.
2012. márc. 6. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
a szalámit hagyd ki..:D
2012. márc. 6. 18:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D még írhattok :D
2012. márc. 6. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Istenem,miért kéne kihagynia a szalámit?? Az épp az amitől semmi baja nem lesz! Ám ez tényleg nagyon nem jó étrend,nagyon keveset eszel...

Próbálj többször keveset,ne hagyd magad éhezni,mert ha délbe már csak azt a kis leveskét és a tk kenyeret akarod enni akkor tuti éhen fogsz halni,ezért fogod abba hagyni.

Reggel nyugodtan eheted a tk kenyeret szalámival,tízóraira gyümölcsöt,ebédre eheted amit anyukád főzött csak fele annyit szedj amit eddig ettél (persze ha engedi a pénztárcád különböző fogyós ételeket is elkészíthetsz). Én személy szerint uzsira és vacsira joughurtot szoktam. Ezzel így kb 5kilót letudsz fogyni,de ha mozogsz akkor mégtöbbet :)

2012. márc. 6. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja és ha ezek ellenére éhes vagy napközbe nyugodtan bekaphatsz egy szalámit :) Én is így szoktam,ezért nem értek az előttem szólóval egyet :)
2012. márc. 6. 19:09
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. márc. 6. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Amire figyelni kell, ha fogyni szeretnél:

- Naponta 2-2,5l vizet igyál. Fontos, hogy vizet, esetleg gyógyteát igyál. Az üdítőket felejtsd el, a zöldtea viszont kifejezetten jó hatással van a szervezetre, segíti az anyagcserét. Én minden nap egy bögre zöld teával kezdem a napot, és nagyon jó.

- Naponta 5 egyél kevesebbet.

Ebédre nyugodtan eheted azt, amit anyukád főz, de kevesebbet a szokásosnál.

Reggelire a tk kenyér felvágottal jó lesz, esetleg zöldséget is ehetsz mellé, valamint lehet pl. müzlit (cukor nélkülit), zabpelyhet, natúr joghurtot gyümölccsel is enni, hogy változatos legyen a reggeli.

A vacsora már lightosabb legyen, ilyenkor a szénhidrátot érdemes kerülni, a legjobb, ha fehérjét viszel be ilyenkor. Pl. fehér hús, csirkemellsonka zöldséggel, hal, joghurt, túró, tojás.

A tízórainak és az uzsonnának az a funkciója, hogy eltelítsd egy kicsit a gyomrod, mielőtt nagyon éhes lennél. Ezért fontos, hogy ne várjuk meg, míg nagyon éhesek leszünk. Tízórai és uzsonnára tökéletes választás a gyümölcs, a zöldség, cerbona, korpás keksz stb., de mértékkel.

- Jó, hogy mozgásban is gondolkozol, elengedhetetlen a fogyáshoz. A legjobb, ha aerob jellegű mozgást végzel pl. futás, kocogás, de ha meg van az állóképességed és bírod, akkor mégjobb, ha intervallumos edzést csinálsz. Hetente 3-4x érdemes mozogni, kell pihenőnap is, amikor a szervezet regenerálódni tud.

Röviden, tömören ez a lényeg, de ajánlom neked ezt az oldalt: [link] , itt van sok érdekes dolgot olvashatsz mind az étkezésről, mind a mozgásról. Vannak videók mozgásra (van pl. intervallumos edzésre is) és vannak videók, amiben bemutatják az adott gyakorlat helyes végzését.

16/L

2012. márc. 6. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Úgysem fogja megfogadni, mert ez a 16L kb kéthetente ilyen kérdéseket ír ki.
2012. márc. 6. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Reggeli jó, de egyél hozzá zöldségeket ha módodban áll.

Tízóraizz! Pl: gyümölcs

Délben egyél rendesen, lehetőleg ne ugyanazt mint reggel. Nyugodtan ehetsz főtt kaját. Akár pörköltet is ehetsz, csak ne tésztával vagy nokedlivel, hanem salátával, főtt tojással. Az átlagos magyar ebédeknél a körettel van a gond, tésztát, krumplit ne egyél, sőt rizst se nagyon kéne. Én pl gyakran eszem zöldségköretet, sokan párolva eszik, én nem szeretem úgy, én nyersen eszek mindenféle zöldséget.

Uzsonna valamilyen olajos mag, mondjuk földimogyoró (nem sós!)

Vacsorára ajánlott fehérjét enni, csirkemell, hús, sovány túró, hal.

A torna is remek ötlet. Amúgy négy kilót fogyhatsz egy hónap alatt egészségesen!

(Attól, hogy neten írsz, még írhatsz rendesen... non, ak <-- erről szokj le)

2012. márc. 7. 10:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2012. márc. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!