Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 107 kilóból mennyi idő alatt...

107 kilóból mennyi idő alatt lehet átlagosan 20 kilót leadni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 22:18
 1/6 anonim válasza:
5hónap
2012. júl. 7. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
5-10hónap, persze a koplalós hülyeséggel gyorsabban de az értelmetlen.
2012. júl. 7. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Koplalni nem fogok, megpróbálok mértékkel enni. Elkezdtem futni reggelente, kb. 15 percig bírom megállás nélkül, utána rettenetesen fájnak a lábaim.
2012. júl. 7. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:

akkor kezdd inkább nagyobb tempójú sétákkal, mondjuk napi 1,5 órát heti 3x 4x, vagy ha megy 5x, pihi napok mindig legyenek és ezeken külön csak nyújtó gyakrolatokat csinálj

és mindig melegíts be

(+ nincs nasi, kevés cukor, kevés zsír, húst hússal és minőségi szénhidrát)

vagy mondok mást, ha mindenképp futni akarsz, akkor úgy kezdd el, hogy kocogsz 1 percet egyhuzamban , majd 2 perc séta, ezt 10x megcsinálod (vagy ahányszor tudod), utána min. fél óra levezető séta, aztán ha már belejöttél, futsz többet

2012. júl. 7. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért számít, hogy mennyi idő alatt? De komolyan, ezt egyszer meg akartam kérdezni valakitől, hogy mi értelme? Ha azt tippelik, hogy 5 hónap, akkor csinálod, de ha például 1 évet tippelnek, el sem kezded?

Mit számít, hogy mennyi idő?

2012. júl. 7. 23:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Én csak szeretném tudni előre, hogy hány hónapra számítsak, illetve hogy mennyi időt emésztene fel az egész. Meg így valamilyen szinten tudom ellenőrizni is, hogy haladok vagy hátrányban vagyok.
2012. júl. 7. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!