3 hét alatt 2 kiló fogyás sok vagy kevés? 164/61 kilóból indultam, nem drasztikus fogyókúrával, odafigyeléssel, cukor, fehér liszt elhagyása.
...és napi-2 napi 20-20-40 perc tornával, ahogy a gyerekek hagyják (ez pl evezés+torna vagy csak torna -pl Rubint Réka 20 perces).2 gyerek után nem a nagy fogyás a célom, és a tornával nem a kockás has, bár már így is látok eredményt.
Mit várjak? Számolgatni nem tudok és nincs is rá időm/erőm de nagyon figyelek mikor mit eszem, a cukrot, lisztet, rizst, krumplit kerülöm. Zöldség, hús, tojás, sajt, túró amit általában eszem. Ha kenyér, az teljes kiőrlésű és csak reggel.
Igaz most megjött, így pontos súlyt nem tudok írni, hogy mennyit fogytam, de 3 hét alatt kb 2 kiló sok vagy kevés?
Köszönöm szépen! :)
Miután megjött, így tudom a szervezetem tartalékolt vizet, így nem tudom pontosan a fogyás mennyiségét (holnap kéne mérnem magam de nem fogom).
Akkor jól haladok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!