Most több energiát igényel a szervezetem (a hűvösebb idő miatt). Ha most nem adom meg neki azt a + energiát, akkor gyorsabban fogyhatok?
Én se értem miért kell több energia télen? Talán meztelen mászkálsz és reszketéssel melegíted magad? Mert a kinti kutyáknak tényleg több kaja kell emiatt télen. Vagy csak télen dolgozol, sportolsz stb?
Magyarázd meg nekünk...
Ja, én sem teljesen értem. Mert OK, hogy az emlősök sok energiát igényelnek a fűtés miatt, de azt hiszem, ez a belső folyamataikban nyilvánul meg, így egy ideális hőmérsékleten is sokkal több energiát igényel egy emlős, mint egy hüllő. Valamit valamiért.
Az igaz, hogy ha kint tartózkodunk (s nem jó a szigetelésünk), akkor több energia kell, de azért a legtöbb ember a napja zömét meleg szobában tölti, s kintre jól felöltözik.
Viszont ha fagyban teljesítménytúrázol rendszeresen, reggeltől estig, az azért gyorsabb fogyást eredményez, nekem elég hatásos volt az a nap, amikor ezt nyomtam kevés evéssel kombinálva (korlátozott mennyiséget vittem s amúgyis lekötött a gyaloglás. Teljesítménytúrás napon sosem eszem sokat.)
Az, hogy 10 fokban kimész kicsit sétálni, az elhanyagolható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!