Hogyan kezdjem el?
sportolj :) Menj kocogni vagy ha szeretsz tancolni tegyel be zenet es tancolj vagy a youtuben vannak nagyon jo torna videok minden nap 1orat vagy amennyit akarsz :)
Egyel sok zoldseget , gyumolcsot , leveseket persze mindent ehetsz csak mertekkel .. alapits ki magadnak egy etrendet mert csak te tudod mid van otthol ... igyal meg minden nap 2l vizet ... remelem tudtam segiteni :)
saját tapasztalat: imádom a csokit, de a fogyókúrám alatt is minden nap ettem egy kockát h betartsam a megszokottat...:D Pl suliba mindig kevesebb kaját vittem mint amennyitől jól lakok és a büfét messze elkerültem. Ha sportolsz az edzésben tart és amíg edzel addig sem eszel :)végül, este 6-7 után már nem javasolt enni. Ezt úgy szoktam kiküszöbölni, hogy egyből vacsi után fogat mosok :P
Kenyér, tészta, krumpli és édesség csak kis mennyiségben. De ezt gondolom te is tudod.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!