Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem unjátok darabolni a...

Nem unjátok darabolni a zöldségeket/ gyümölcsöket a salátákhoz? Én már nagyon unom és ha rágondolok is csak a hideg ráz ki, alig van kedvem már az egészhez.

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak ez egy zöldséges kérdés. Mindjárt sütök céklát, eszembe nem jutna rákeresni kalóriabázison a cékla kalóriatartalmára :D

(a káposztáéra sem:)))

2013. szept. 27. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
#11: Jó hát kalóriában nem sok, de ha zöldségételt készít az ember s mondjuk ketogén diétázik, akkor már figyelni kell :D De normál esetben is lehet kíváncsi az ember. Én mértem és számoltam pár hétig a kalóriát, tanulságos volt (mondjuk engem inkább a makrotápanyagok mennyisége érdekelt), hosszabb távon én sem csinálnám, nem hiszem, hogy annyira fontos lenne. Úgyis lehet sejteni, mennyit ettünk, ha a szokásos ételeinket fogyasztjuk. Eléggé máshogy néz ki egy 3000 és egy 1800 kalóriás napom :D
2013. szept. 27. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:

jaja, van hogy figyelni kell.. ez a ketogén.. lehet érdemes lenne már kipróbálnom, igazából kíváncsi vagyok. de én, nézegetni zöldségek ch tartalmát.. ajjjajajj.

Plazmaadáson vajon mennyire szeretik, ha jó sok zsírt eszem?

2013. szept. 27. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!