Nem unjátok darabolni a zöldségeket/ gyümölcsöket a salátákhoz? Én már nagyon unom és ha rágondolok is csak a hideg ráz ki, alig van kedvem már az egészhez.
Nem, a zöldségdarabolás szerintem roppant hedonista dolog - de időigényes, az tény.
Salátát viszont nem szoktam enni, csak úgy havi egyszer. Ahhoz pont keveset kell, a jégsalátát hamar széttépkedem s kevés egyéb van benne, valamint egy ideig elvagyok vele :) Egy normál ételhez sokkal több zöldséget kell pucolni...
de. én már két éve a legtöbbször rendelek vagy veszek valahol kaját stb...
persze ez nem túl kifizetődő, de ha csak rágondolok a főzésre, kiráz a hideg. vagyis nem magától a főzéstől, hanem a beszerzéstől, előkészítéstől.
a legjobban a csirkemellet gyűlölöm előkészíteni. tele van kis csontokkal, vékony zsírdarabkákkal, inakkal, amivel annyit kell szarakodni. áh
Mindent mérni kell? Nem kell, te választod. Mennyire hatékony, ezzel szemben lenne némi kétségem.
Ha normális kaját eszem, azzal nem hízok. Nem számolok mellé kalóriákat.. Ha olyan kaját eszem, amivel híznék, annak hiába számolom a kalóriatartalmát, általában elég ócska összetételű kaják az ilyenek. Tehát minek számolnám ezek kalóriáját, ha átgondolom akkor nem is eszek ilyet.
Én meg amondó vagyok, hogy nem árt tudni, miben mennyi kalória van, de görcsösen ragaszkodni egy számhoz...Hááát...
Enni kell minden normális kajából, most ha 2 almával többet eszel, vagy megeszel egy szelet sajtot, nem azon áll vagy bukik a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!