Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem unjátok darabolni a...

Nem unjátok darabolni a zöldségeket/ gyümölcsöket a salátákhoz? Én már nagyon unom és ha rágondolok is csak a hideg ráz ki, alig van kedvem már az egészhez.

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akkor ne darabold.
2013. szept. 26. 20:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem, a zöldségdarabolás szerintem roppant hedonista dolog - de időigényes, az tény.

Salátát viszont nem szoktam enni, csak úgy havi egyszer. Ahhoz pont keveset kell, a jégsalátát hamar széttépkedem s kevés egyéb van benne, valamint egy ideig elvagyok vele :) Egy normál ételhez sokkal több zöldséget kell pucolni...

2013. szept. 26. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Második voltam. Az első nem írt hülyeséget, simán lehet harapni is a zöldségeket :D Bár ez ízlés és zöldség dolga... (A gyümölcsöket pedig eleve nem muszáj darabolni, teljesen jók úgy, ahogy, igen kevés kivétellel.) De létezik szeletelő, aprító, turmix is... :D
2013. szept. 26. 20:59
 4/13 anonim ***** válasza:

de. én már két éve a legtöbbször rendelek vagy veszek valahol kaját stb...

persze ez nem túl kifizetődő, de ha csak rágondolok a főzésre, kiráz a hideg. vagyis nem magától a főzéstől, hanem a beszerzéstől, előkészítéstől.

a legjobban a csirkemellet gyűlölöm előkészíteni. tele van kis csontokkal, vékony zsírdarabkákkal, inakkal, amivel annyit kell szarakodni. áh

2013. szept. 26. 21:16
 5/13 anonim ***** válasza:
De, maximálisan. Aztán megéhezem, és rájövök hogy talán mégis fel kéne darabolni, mert utána lehet megsütni/főzni. De még nyersen is vágok rajta. Ez van, majd kitaláljuk hogyan lehet megkerülni az evéskényszert.
2013. szept. 26. 23:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Veszel egy rádiót a konyhába és bekapcsolod, mikor nekiállsz darabolni. A zenék szarok, de legalább elvonják a figyelmedet :D
2013. szept. 27. 00:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Én kalóriát számolok és azt utálom hogy nem ehetek csak "úgy" egy falatot, mindent mérni kell, mindig van korlát stb... De kétség kívül hatásos úgyhogy folytatom.
2013. szept. 27. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
28%

Mindent mérni kell? Nem kell, te választod. Mennyire hatékony, ezzel szemben lenne némi kétségem.

Ha normális kaját eszem, azzal nem hízok. Nem számolok mellé kalóriákat.. Ha olyan kaját eszem, amivel híznék, annak hiába számolom a kalóriatartalmát, általában elég ócska összetételű kaják az ilyenek. Tehát minek számolnám ezek kalóriáját, ha átgondolom akkor nem is eszek ilyet.

2013. szept. 27. 09:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Én meg amondó vagyok, hogy nem árt tudni, miben mennyi kalória van, de görcsösen ragaszkodni egy számhoz...Hááát...

Enni kell minden normális kajából, most ha 2 almával többet eszel, vagy megeszel egy szelet sajtot, nem azon áll vagy bukik a dolog :D

2013. szept. 27. 11:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem a fözésben éppen ez a szép, hogy mindent elökészítek a lehetö legdekoratívabb módon.
2013. szept. 27. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!